İyi geceler. Eşimin ailesiyle cok ciddi sorunlar yaşadık. Ara ara goruşme isteklerine cevap verdik sonrasında ama bunların tamamı bize zarar olarak dondu. Bana yapılmayan cirkinlik kalmadı. Eşim de şu an ararsa annesinin telefonunu acıyor arada babasıyla da hic goruşmuyor. Bebeğimiz oldu babası hayırlı olsun diye aramadı bile. Bizi tehdit edip para istedi. Eşim de goruşmuyor.
Bebeğim doğduğunda kv bize geldi. Bebeğimin doğduğunu başkasından duymuş biz soylememiştik. Bir haftalık bebek kucağımda neymiş oğlunun kucağında gormek istiyormuş. Bu ne demek Allah aşkına arkadaşlar. Biz konuşmuyoruz kv ile bu arada. Ben hamileyken arayı duzeltmeye calıştı telefona istedi beni bi iki kere. Şimdi tum o cabaları da son buldu.
Kv bir haftadır eşimi darlıyor. Baban cocuğunu gormek istiyor diye. Eşim de konuşmayacağım ben fotoğrafını gonderiyim onu goster dedi. Ama kv bugun tam 10 kere aradı. Cocuğu goruntulu goster baban yok yalnızım diye. Eşim iki kere actı uyuyor dedi. Gostermek istemedi. Diğer aramalarına cevap vermedi. En son akşam aradığında actı. Bu sefer de baban bebeğini kucağında gormek istiyor diyor. Bu arada bugun bizim icin ozel bir gundu. Kutlama yaptığımızı kvnin bildiğine eminim gecmiş yıllardan hatırlar. Muhtemelen o yuzden de tum gun aramış olabilir.
Bu kucağında goruyum olayı nedir bir bilen varsa beni de aydınlatsın. Kp ile benim şahsen bir problemim yok bu arada. Onun kotuluğu daha cok oğluna kv nin kotuluğu de bana.