Merhaba,
Benim bir ilişkim vardı. Lisedeyken tanışmıştık cocuklukla başladı her şey ama zamanla kopamaz olduk birbirimizden. Ozellikle o, beni cok sevdiğini bensiz asla yapamayacağını soylerdi. Benim de o cocuk aklıyla boyle sevilmek cok hoşuma giderdi. Onun aldatmayacak, yalan soylemeyecek bir insan olduğunu duşunurdum hep bir de beni cok seviyordu daha ne isteyeyim ki derdim. Zaman gectikce cok kıskanclaşmaya başladı bu sebeple bir kac kez ayrılsakta hep karşıma cıktı duzeldiğini beni bir daha uzmeyeceğini soyledi ve barıştık. Gercekten de değişiyordu eskisi gibi kıskanclığı kalmamıştı ama yine de ksıkanctı işte. Hem kıskanclık hem de uzun sureli ilişki olunca bende bir nevi hayatımın iplerini onun eline vermiştim. Kendime dair birşey kalmamıştı bir arkadaşımla oturmak bile benim icin lukstu. Bazen cok anlayışlı olurken bazen beni ailemdeki erkeklerden bile kıskanacak boyutta deliriyordu. Sağlıklı olmadığının farkındaydım ama bitiremiyordum, bırakmıyordu peşimi bende kabullenmiştim artık. Bana duyduğu sevgiyle( sevgi değil saplantıymış) yetiniyordum. Yıllar boyle boyle gecti meslekleri aldık artık ciddileşmek gerekirken tartışmalar gittikce artmaya başladı. Ben onun ailesinden cekiniyordum cunku farklıydık bildiğim bir aile yapısı değildi ama o hic sorun olmayacağını soylerdi hep. Ben bu yuzden hic bir zaman tanışmak, ciddileşmek icin ısrarda bulunmadım o da benim ailemle tanışmak istemedi. Gunler tartışmalı barışmalı gecerken bir gun ayrıldık. Bir kac ay sonra başkasıyla tanıştığını soyledi, 4 ay sonra oğrendim ki evlenmiş. Bir de karısı benden cok farklı eğitim olarak, giyim kuşam olarak. Hoşlandığı tip bensem nasıl oyle biriyle evlendi, ya da başından beri hayali oyle biriyle evlenmekse neden benim en guzel yıllarımı aldı. Biz beraber buyuduk universiteyi beraber okuduk mesleğimiz aynı cok paylaşımımız vardı. Bu kadar bencil biriyse yıllarca nasıl anlamadım. Tum bildiklerim sarsıldı, sanırsınız ki dunya başıma yıkıldı. O evlenmiş ama ben hayatıma birini almayı hala duşunemiyorum. Biliyorum onunla benden sonra tanıştı hala eminim yalan soylemeyeceğine, hala onun kotu biri olduğunu duşunemiyorum. Ama bunu nasıl yaptı, beni cok sevdiğini duşunduğum insan boyle bir anda unutursa bir daha kime guveneceğim, nasıl atlatacağım bilemiyorum. Kendimi cok değersiz hissediyorum. Yıllarca vakit gecirmiş ama evlenmeye uygun gorulmemiş birisin diyorum. Bir gun bende mutlu olur muyum?