Gene derdim kv degil. Sadece sizce iyi mi. Bazı kv kere bakıyorum bizimki genel olarak iyi gibi. Bana gore kotu olan huyları aşırı meraklı. Her kv boyle mi acaba. Yani evimizde ne oldu ne bitti, ne yedik, kacta yattık herşeyi merak eder. Bize elektriklı battanıye vermisti. Ertesı gun eşimi aramış ve kullandınız mı naptınız diye sormuş.
Bana sizin aileniz bir tuhaf, aile baglarınız yok anlamadım ben nasıl aılesıni demıstı. Kırıldım o zaman gercekten. Herkes anlatma basına kalkar derdi haklıymış. Ama yuzune vurcam. Başıma kalktın bidaha tovbe anlatmam diycem. Biz birbirimize cok baglıyız der.Eşim yeni ile başlayacaktı sabaha kadar uyuyamamış kv. Eşim yeni işini sevmemiş, kv oturup aglamış.Baglılık degilde bagımlılık gibi bu. Ve bu kadarı beni rahatsız ediyor. Yasaklar var zaten. Evde 90 yaşında yaşlıları var. Ki ben kendi anneme de hic gitmiyorum. 1 saatte olsa gelin diyor. Korona olmek falan umrunda degil, yeter ki oglunu gorsun. Şapur şupur boynunu yangını oper eşimin paşam diye sever.
Arkadaşıma kv kınamda anne kız gibiyiz demiş ama degil tabiki. Eşim ailesine yakın olayım mıc mıc olayım istiyor. Dun soruyor annemle konustun mu. Hayır dedim. Diyecektim zaten herkes evde ne konusucaz surekli. Bu kadar baglılık beni rahatsız ediyor. Ben aile sevgisi gormedim. Babama bile baba diyemem. Eşimin annesine babasına baba anne derken zorlanıyorum. Eşimde onları anne baba olarak gormuyorsun diyor.Ben mesafelıyım kendi annemı bıle hergun aramam gıtmem. Ama eşimin tarafı mıc mıc olalım ister. Herşeyi bilmek ister. Eve kim geldi kim gitti. Sadece icimi dokmek istedim. Gereksiz takıyorsun diyen olabilir. Yaşadığım şehri cok seviyorum. Ama artık başka şehirde yaşama hayalim var. Uzak olmak istiyorum.