Merhaba ben hem yeni uyeyim hem yeni evliyim. İnternette sağlıkla ilgili bir şey araştırırken gordum . Ben size bir şey soracağım.
Eşimle ev almaya karar verdik. Onun memleketinden ist yaşamak istemiyoruz daha doğrusu ben istemiyorum .benm memleket oyle yaşanılır bi yer değil hem iş bakımından hem insanlar.. ama eşimin memleketi hem tanıdık var iş bulması kolay hem sahil kasabası gibi bi yer insanları da daha insan.. yalnız eşim 40 yasında ve birikimini tazminatını benm adıma acılan vadeli hesaba attık maaşını bana verir bende biriktirirm bende calışıyorum evlilik nedeni ile tazminat alacağım altınlarım da var geriye 100 bin fln eksik kalıyor ama eşim zamanında kredi kartları yuzunden bankalara mimlendiği icin kredi cekemiyor ben cekeceğim oyle gorunuyor.. hani derler ya Firdeks değeri diye gayet iyi benm arac kiralarken cıkmıştı .. Şimdi eşim genel olarak iyidir yani ev işlerinde yardım eder vs işte yeni evli olmanın getireceği 1 yıl zorlu surec yada işte zaman ne kadarsa alışma sureci vs gerek o da zamanla oluşur. Şimdi sorun değilde sormak istedim krediyi ben ceksem herhangi bi durum soz konusu olabilir mi ? Yani bana eksisi artısı ne olur? Zor durumda kalır mıyım. Muhtemelen kredi 5 yıl fln olur birikim baya yuksek cunku. Peşinat yani . Eşim tekte calışsa cok zorlamaz bizi. Ama ben durumam alışmışım calışırım . Tapu senin ustune olur dedi gerci evlendikten sonra ortak olmuş olacak ama olsun dedi . Siz ne diyorsunuz. .