Hanımlar selam.
Cekim yasasıyla son 2 3 yıldır baya icli dışlıyım.
Ceşitli kitapları okuduğum videoları izlediğim araştırmalar yaptım bir sure hayatımın odak noktası haline getirdim işe yaradıda ama bir turlu gun icinde istikrarlı olarak kullanamıyorum, unutuyorum ozellikle son zamanlarda.

Bir ornek vereyim.

İcinizden gecen istediğiniz şeyleri kağıda yazın ve o kağıdı unutun diye bir video izlemiştim bundan yaklaşık iki yıl once. O an icin hayatımda olmasını istediğim erkeğin ozelliklerini bir kağıda yazdım ama spesifik ozellikler.
Sonra ne olur nasıl olur nerede karşıma cıkar diye hicbir şekilde duşunmeden kağıdı sakladım.
Abartmıyorum yaklaşık bir bucuk iki gun sonra (biraz hızlı gercekleşti) Kağıtta yazdığım ozelliklerin hepsinin barındığı bir bey cıktı karşıma. Kağıtta yazanların olup olmadığından emin olmak icin cok belirgin bir ozellik yazdım elinin acık olması ve hediyeleşmeyi sevmesi, cok guzel kokması. Şoyle soyleyeyim benimle catır catır kavga etti ama sadece bir bardak kahvenin parasını bile odetmedi. İlişkimizin surduğu sure boyunca o kadar uzerine duşunulmuş ince hediyeler aldım ki şok oldum. Kokusunu duyunca sakinleşiyordum resmen o kadar guzeldi ki iki sene gecti kokusu ile anımsıyorum cocuğu.

Diğer bir ornek:
Eski evimde parkeler kahverengi ve ev binaların arasında cok guneş almayan bir yerdeydi ve hep icimden gecirmişimdir beyaz parkeler, beyaz dolap kapakları, beyaz kapıları olan ferah bir evim olsun diye gozumde canlandırıyordum.
Uc yıl once taşındım ve hala da oturduğum ev tam olarak gozumde canlandırdığım evin aynısı.
Ve evi ben gormedim bile şehir dısındayken annem buldu tuttu sokak sokak gezmeden bir anda kafasını kaldırdığında kiralık ilanını gorerek.

Minik minik bir suru ornek verebilirim.
Benim gibi bu yasayı uygulayan hayatına geciren kişiler varsa taktikleri yaşadıklarını paylaşsın lutfen birbirimizi destekleyelim. Bu duşunceyi tekrar hayatıma gecirmek istiyorum.

Cunku gercekten ama gercekten işe yarıyor ve mukemmel sonucları oluyor.
Mesele hayat felsefesi yapabilmekte. hepinizi opuyorum