Kendisiyle epey sorunlar yaşadık bebeğim doğduktan sonra hali tavrı cok değişmişti daha 20 gunlukken bebeğimi alıp evine goturmeler mandalina suyu vermeler kucağından asla bırakmamalar istediğimi veririm ruhun duymaz demeler gunde 3 4 kez geldiği halde saat başı fotoğraf istemeler goruntulu aramalarla taciz etmeler kaynanasıyla birleşip ustume gelmeler yanımda kalan anneme kotu davranmalar falan cok şey var baya birikmişti kendisiyle kavga edip aramıza mesafe koymuştum.Ben mesafe koyunca gelmesine ve kızımı sevmesine asla karışmadığım halde gelmeye yuzu yoktu cekiniyordu.Gorumcemle beraber geliyordu şimdi o işe başladı eskisi gibi gelemiyor eşime hep leyloş ne yapıyor gelsin goreyim onu ozledim tarzı konuşuyormuş eşim de gelmiyor kolundan tutup zorla getirecek halim yok ne yapabilirim demiş.Dun k validem o olaylardan sonra ilk defa yalnız geldi(koydeyiz sokağa cıkma yasağını burada takan yok) soğuk bir hoşgeldin dedim onune cayını da koydum pastasını da Allah var kapıma gekeni ikramsız bırakmam.Baştan benimle pek muhatap olmadı kızımı sevdikten sonra sıra geldi sana dedi nasıl anlamadım dedim.Seni goresim geldi baban covit pozitifmiş hem de gecmiş olsun demek icin geldim dedi dedi ya oyle mi iyi yaptın sağolasın evet iyiye gidiyor babam dedim yine aldırmadım cunku yelkenlerim ne zaman suya inse pişman ediyor beni.Baktı benden yuz bulamadı benimle barışmazsan olumu gor bu kadar diyorum hic mi hatrım yok benim ne yaptım adam mı oldurdum de boyle yapıyorsu dedi.Anne ben senden nefret etmiyorum bak hala anne diyorum seviyorum onca şeye rağmen ama sana cok kırgınım lohusalıkta yaşadıklarımı da unutabileceğimi sanmıyorum dedim.Beni kızıma rahat ulaşabilmek icin kopru olarak kullanacağını aslında beni ozlemediğini sadece evime rahatla gelmek icin boyle yaptığını duşunuyorum haksız mıyım ?