Merhabalar Spama gelen darbelerden sonra spamdan gelen parayı olduğu gibi yatırıma cevirip ozgune yonelmeyi duşunuyorum. Yapabileceğim bir cok şey var. Ama bunca millet oyun kanalına yoneliyorsa var bir şey deyip gunde 98765789 tane de acılsa oyun kanalına yonelicem.
Aslında oğretmenim ozgune gelir olarak değil de bir hobi olarak başlamayı duşunuyorum. Ama kanal ismi konusunda kararsızım. Bir beyin fırtınası istesem cok mu yuk olurum diye korkuyorum. Ama hem oğretmen olduğumu vurgulayıp hem de oyuncu olduğumu belli edecek bir isim arayışındayım. İşimi profesyone yapıcam. Facecam, mikrofon, softbox, kameralar ve guzel donanımlı pcler. Sizce dediğim iceriği oyuncuya caktıracak oğretmenden de oyuncu mu olur diyip kanala gel cağrışımı yapacak bir isim ne olabilir. Nezaket cercevesi icerisinde yazarsanız sevinirim. Ana tema oyun ama surekli vloglarla desteklicem kanalı. Şimdiden stok etmeye başladım. Cevaplarınızı bekliyorum.
hayırlı gunler...
kanalım 20 gunun ardından acıldı siz de ziyaret eder bol spamlı kanallarınızdan abone olursanız sevinirim onerilerinizi bekliyorum muhakkak
https://www.youtube.com/channel/UC42...ion_2884387097
Merhabalar yine bir oyun kanalı :)
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Merhabalar yine bir oyun kanalı :)