Merhaba hayatım boyunca kimseyi koLay kolay hayatımdan cıkaran biri olmadım yada ufak hatalarda vazgecen. Arkadaş sevgili akraba farketmiyo
İlk anda cok guclu oluyorum sanki hayatta biddaha asla donmezmiş gibi gidiyorum sinirimle. Ama sinirim gecince kalbim yumuşuyo guzel gunler aklıma geliyo.
Hatta canım sıkılıyo bazen arkadaşlarımla sırf canım sıkıldıgı icin bile barıştım
Ve barıştıktan sonra o kinim kalmıyo
Daha once nişanlandım başka bi ilişkim oldu onlarla ayrılan ben olsamda daha sonra barışmayı kabul etmeyip yeni ilişki yapan onlar oldu ve ben seneler gecmesine ragmen hala aklımdan silmedim mesela aklıma gelir arada sırada ve keşke boyle olmasaydı derim bi ilişkim varken aklıma gelmez tabi
Son bir senedir etrafım hep gecmiş flortlerimle doluydu . Onları uzaklaştırdım cok şukur
Şimdi benim sorunum Aldatıldım terkettim heryerden engelledim ama kendi icimde dik duramıyorum bazen yumuşuyorum bazen soguyorum bazen olsun istemiyorum
Aslında cok gururlu bi insanım ve ben bu kez gitmek bidaha donmemek istiyorum
Bi kez olsun gidebilmek vazgecebilmek
İlk ilişkim 5 yıl oldu onunla buyudum sayılır onla ayrıldıgımızda cok yıkıldım biri olmuş gibi oldu ailemden cenaze cıkmış gibi o yuzden ayrılık acısı travma gibi bişey
Benim gibi olan var mı dik durmak icin napabilriim?