Merhaba hanımlar ben 30 yaşında 2 cocuk annesi bir bayanım cocukluğumdan genc kızlığıma kadarda hep kiloluydum oyle aşırı değildi ama hep normal indexten hep 5 veya 6 kilo fazlam olurdu genc irisi ve balık etliydim hep, sonra sonra 20 yaşlarına gelince kendime kendime kilo verdim 70ten 57ye kadar duştum gayet iyi gidiyordum evlendim, yine kilo aldım bu sefer 66lara kadar cıktım ama sıkıntı etmedim hamile kaldım sonra 81 kilo ile doğuma girdim eve geldim 72 ye duşmuştum sonra eşim askere gitti turlu sıkıntılar, uzuntuler derken yine 57 kiloya kadar duştum daha sonrası 63e yine cıktım ve bir kac sene bu boyle hep sabit kaldı derken 2.ci hamileliğimi oğrendim ve 88 kiloyla doğuma girdim bu sefer plesenta previa olduğum icin mecburi sezeryan oldum eve geldiğimde karnım torba gibi sonmuş balon gibiydi zaten moralim cok bozuktu ama o arada da hep eleştirildim lohusa halimle, sonra yavaş yavaş biraz toparladım kilomu, bayağı sıkıntılar yaşadım lohusalıkta, bebek emmeyi reddetti, ağır mastit gecirdim iğneler kullandım, oğlumda 1 haftalık bebekken bobrek sıkıntıları cıktı falan derken, aylarca uğraştım durdum ama 18 kilom gitmişti bile şimdi 70 kiloyum ve daha da veremedim şuan, yazdan beri 70im oğlum şuan 17 aylık,
ben elimden geleni yapıyorum ama kilo seruvenlerim zaten hep sıkıntıydı benim icin al ver al ver boyle cok kolay kilo alabiliyorken o kadar doğum, aile sıkıntıları vs. Şeyler yaşamışken ailemin tutumu beni cok uzuyor annem, babam, kardeşlerim surekli beni eleştiriyor her gorduklerinde sozleşmiş gibi sen farkında değilsin ama iyice kilo aldın, bu kadar kilo fazla falan diyip duruyorlar bunu diyen babamda 95 kilo yani zayıfta değil, annem şeker hastalığından dolayı bayağı zayıfladı 57den 49a falan duştu bak ben nasıl fitim bu yaşta sen bayağı irisin diyip duruyor, kardeşimde guya şaka yaptığını sanıyor bana, goruntulu konuşurken kek dilimliyordum misafirlere ucu bıcakta kaldı ağzıma attım bana diyorki az ye az yani sozleşmiş gibi neden benim uzerime bu kadar geliyorlar anlamıyorum bunu diyen kardeşimde inanın o kadar kiloluydu ki zamanla verdi ve şimdi ben cok duzenli besleniyorum ben şoyleyim ben boyleyim diyip diyip soyleniyor hepsini cok seviyorum ben onları bir gun bile kıracak fiziksel ozelliklerine kasıtta bulunacak bir tek cumle etmedim ama onlar surekli beni eleştirip kalbimi kırıyorlar.
dun eşimin yanında da kekten yeme kilolusun gibi birşey soylediler, oda sinirlendi kimseyi ilgilendirmez siz mi alıyorsunuz kiloyu dedi. ben tabağımı mutfağa koydum canım sıkıldı cunku obez muamelesi goruyorum ve ailedeki en uzun kişi benim yani bayanlarda 169 boyum ve hic 70 kilo gostermiyorum inanın ki, o anda eşim sinirlendi kek tabağını geri getirdi ye lutfen diye, acıkca soyluyorumda kırıldığımı ama hic laftan anlamıyorlar nasıl bir tutum izlemeliyim sizce? Kim kilolu olmak ister Allah aşkına sinirlerim zıplıyor artık