Merhabalar,
Ben Samsung Galaxy Note 5 sahibiyim ve bir sure once telefonumda yaygın olarak murekkep akması şeklinde adlandırılan problemle karşılaştım. Şu anda telefonun ekranı tamamen olmasa da coğunlukla karardı ve ekranda gorunmesi gerekenler gozukmuyor veya anlaşılmıyor. Sizden yardım istediğim konu ise bu telefonun icinden verilerimi (fotoğraflarımı) almak istiyorum. Telefonumu bir USB kablo ile bilgisayarıma bağladıktan sonra telefondan USB ile dosya paylaşımına izin vermem gerekiyor diye biliyorum, eğer yanlışım varsa kusura bakmayın, bu izni vermem icin de telefonumu acmam gerekiyor ve telefonun şifresi var. Şifremi bulmak zor olmaz diye tahmin ediyorum ama şifremi ekranda nereye gireceğimi goremediğim icin giremiyorum. İnternet'te bu izin olmadan dosya aktarımını taradım fakat elle tutulur bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisayarıma Smart Switch isimli bir program indirdim. Bu programın bana yardımcı olacağını soyluyordu bulduğum bir yazı lakin olumlu bir sonuc alamadım. Aynı yazı Samsung Kies isimli farklı bir programdan daha bahsediyordu ancak tekrardan işime yarayan bir sonuca ulaşamadım. Beceriksizliğin bende olma ihtimali de var eğer boyleyse vaktinizi aldığım icin kusuruma bakmayın ama yardımcı olabileceğiniz en ufak bir konu varsa affınıza sığınarak rica ediyorum. Şimdiden teşekkurlerimi sunuyorum.