merhaba hanımlar dışarı gozle fikir almak istiyorum. ortak bir arkadaşımız olan biriyle tanıştık 1 ay once ve bu bir ay boyunca 7-24 hep mesajlaştık tanıdık birbirimizi daha sonra sevgili olacak gibiye kaydı muhabbet ve sonunda beni daha iyi tanımak icin yanıma gelmek istedi en azından bana boyle soyledi kendisi yabancı.
yanıma geldiğinde guzel vakit gecirdik surekli gezmek istedi tam beklediğim gibi değildi daha cok evde sohbet ederiz takılırız diye duşunmuştum ama cok uzerinde durmadım. hatta tam iki gun boyunca benim burada işim olduğu icin kendisiyle gidemediğim icin tek başına başka bir şehri gormeye bile gitti. yanımdayken kendisi sevgili olma konusunu bile actı ben uzağız zor olur dedim. deneriz demedi ama
ulkesine donduğu son gun bilgisayarında 4 yıl cıktığı eski sevgilisinin adında bir klasoru gordum ve bir kere de yanımda mesajlaştılar. cok buyuk kavga cıkardım aklında biri vardıysa bunu bana onceden soylemeliydin dedim. o da sinirlenmen anlamsız sadece anı bunlar kotu ayrılmadık neden silecektim ki arkadaşız sadece şuan bir kere konuştum sadece sen de biliyorsun hep yanımdaydın dedi ama dediğim gibi cok kotu şeyler soyledim ben de cok kotu bir kavgaydı.
şuan ulkesine dondu ve eskisi gibi değil ben yazmazsam yazmıyor yazsa da cok soğuk. sadece bu guzel hafta icin teşekkur ederim dedi ben de evet keşke bir haftamız daha olsaydı dedim sadece gulumsedi vesaire..
size sormak istediğim şey sizce o son geceki korkunc kavga yuzunden mi boyle oldu yoksa zaten başından beri ilişki icin değil de gezmeye mi gelmişti cunku kendisi cok yer gezmiş seviyor yeni yerler gormeyi? hep ilişkiye başlayacakmışız gibi konuşuyorduk oysa başlarda. ben şimdi ne yapmalıyım ozur mu dilemeliyim sessiz mi kalmalıyım cok uzgunum..