Arkadaşlar merhaba,

Forumda actığım ilk konu, genellikle konu acmadan okumaya gayret ediyorum. Eğer aramalarda bulamasam da en yakın konuya cevap yazarak sorumu soruyorum.

Bu sefer durum biraz farklı olduğundan fikirlerinizi almak istedim. Şimdi cok uzatmadan sorularıma geciyorum.

1 tane onem verdiğim yuzde 100 ozgun kanalım var. gidişatından memnunum fakat video cekmek icin zaman gerektiren bir kategori, o yuzden surekli video yukleyemiyorum. Bu kanalım adsense e bağlı bir kanal.

Şimdi onumdeki 4 aylık periyotta iş yoğunluğum cok az olacak. Ve ben her gun video yapıp yukleyebileceğim 2 fikre daha sahibim. Şimdi bu iki kanalın iceriği tam olarak bana ait olmayacak.

Ornek vermek gerekirse biri oyun diğeri de liste kanalı diyelim. Ama ikisine de telif gelme riski var. Adil kullanım itirazı yapabilirim, buyuk ihtimalle haklı da bulunabilirim ama gene de yt'nin sağı solu belli olmaz.

Sonuc olarak ilk bahsettiğim kanalıma ve adsense ime hic zarar gelmeden bu yeni iki kanal icin nasıl bir yol izleyebilirim.

1- Aynı ip'den 3 kanal yonetmiş olacağım bu bir sıkıntı mı? (uydunet)

2- Adsense olayını nasıl cozeceğim? asıl onem verdiğim kanalımın para kazanmasının kapanmasına neden olabilir mi diğer kanallar?

3-Benim istediğim, arzu ettiğim 3 kanalın da yuzde yuz birbirinden bağımsız olması, bunun icin ne gibi yollar izleyebilir mi?

4- Yeni acacağım kanallar icin ilk kanalımın mailini, kurtarma mailini, adsense mailini, telefon numarasını vb. gibi şeyleri farklı girmem gerekir mi?

5- İzleyebileceğim en temiz yolu anlatabilir misiniz?

Teşekkurler.