Hanımlar merhaba , pandemi gunlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .
Şoyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .
Şoyle ki cocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da cocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini opturmemiş , hediye goturmuş acmamış vs bu nedenle boyle duşunmuş.
Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense

Neyse ;
Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını duşunerek gitmemiş . Tum aile gecirmişler koronayı .
Cocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gozlerinde gorme kaybı varmış .
Cocuk babası oldukten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gozleri olucam efendime soylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .
Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye duşunmuştum . Arkadaşıma da sabret demiştim .
Galiba cocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye boyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye calışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .
En sonda cocuk dun gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu goremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler cocuğun annesiyle .
Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrubeli bayanları bu cocuk doner mi ?
Bence bu iş bitmiş .