İyi geceler arkadaşlar Canım cok sıkkın malum korona aldı başını gidiyor.
Bolgemizde cok arttı Her gun evdeyiz. Eşim kucuk esnaf malesef durumlar kotuye gittikce batıyoruz. Geceleri uykum kacıyor duşunmekten. Kira faturalar mutfak iki cocuk yetismiyor. Calismiyorum da. Birsuru yere basvurdum almadılar malum yaş sorunu. Daha once ozel sektorde calistim cikarildim cocuk baktım evde felan . Simdi onlar da yok. Ve ben cok uzgunum. Bir cok aile bu durumda biliyorum herkes sıkıntıda mutlaka.
Isyerleri kapatilabilirmis malum acikken bile is olmuyo. Kira yaklasiyor ev sahibi de kendince hakli istiyor kirasini. Bu ay fatura odeyemedik elektrik su vs. Hepsine ihbar geldi. Bu gun yarin internet vs kesilir.

Ne kadar zor bir donemden geciyoruz Rabbim yardım etsin herkese bize de insallah
Bu kadar zor durumda kimseye birsey belli etmeden durmak cok zor.
Hasta olmaya korkuyoruz ayrı, Ac kalma sıkıntısı ayrı. Ya gercekten ne zormus. Okumadıgima meslek sahibi olamadıgıma o kadar pismanim ki .....
Maasim olsa gecinir giderdik ne guzel... anlatacak o kadar yaram varki icimde kelimeler bulamiyorum anlatmaya.
Yazınca biraz rahatlarım diye dusundum. Kusura bakmayın ...Okuduysaniz tesekkur ederim