Merhabalar arkadaşlar,ben bir ay kadar once avukatım aracılığıyla eşime boşanma davası actım,nafaka belli oldu gecici velayet de bana verildi.Oglum 2 yaşında.Baba ile goruşme izinleri ;iki haftada bir hafta sonu yatılı, somestrde bir hafta,yazın bir ay yatılı şeklinde karar verildi.Babasi cocuğa benim gibi bakar oynar evet ama iş gece uykusuna gelince oğlum babayi tanımaz,beni ister hep,gece uykusunda anne diye sayıklar uyansa beni arar sarılmak icin.Yasaklardan dolayı hic orada kalma denemesi olmadı,hatta karar cıkalı gorusemediler ama yazın bir aylığına annesini,evlendim evleneli bizim şehre gelmemiş ne torununu ne beni gormemiş annesini getirecekmis.

Avukatıma oğlum yatılı kalamaz,kararı değiştirmeyi talep etsek dedim,(bu arada karşı taraf bizim aldığımız her karara mahkemede itiraz ediyor)avukatım mahkeme kararına uymak lazim en başta itiraz etmek inatlaşmaya neden olur dedi tamam dedim ama hic aklıma yatmıyor,icime sinmiyor.Yazin bir ay yatılı kalmak 2 yaşındaki bir cocuk icin uygun mu

Sizce bu uygulama doğru mu ve siz olsaydınız ne yapardınız ?

Şimdiden teşekkurler