3-4 ay once uzatmaları da tamamen bitti demiştim...5 yıllık ilişkimdi...Narsist ozellikleri yogun sekilde gosteren, 46 yaşında annesiyle yaşayan, en değer verdiği şeylerden biri maddiyat olan, iyi ve kotu gunlerimizin gectiği biri...Beni cok cok uzen, yıpratan bir ilişkiydi...Karşılıklı ayrılamayıp deniyorduk ama hep bişeylere kızıp anında terkediyordu, başta 3 gun kuserken yıllar icinde bu kusmeler aylara uzanmıştı....Surekli onun ufak bi tartışmada bile iletişimi hemen kestiği, başlarda onun sonraları benim ozleyip aradığım bir ilişkiye donuşmuştu...Sonlara doğru kustuğunde artık ben aramazsam aylarca aramayandı...
Neyse en son 3 ay kadar once goruşmuştuk yeniden başlar gibi, tabi en ufak şeye parlayıp ayrıldı sadece 1 ay surebilmişti...Benim ev anahtarım ondaydı bişey gelecekti eve o ilgilenmişti o sebeple...
Bu akşam cat kapı geldi...apartman girişinden elindeki anahtarla okutup gecmiş, aşağıdan zili calma gereği bile duymamış ve daire kapısına gelmiş direkt...Zil caldı actım kapıyı...Merhaba, nasılsın dedi...İyiyim diyebildim sadece...Anahtarın bendeymiş, cantaya bakarken farkettim dedi..Ki asla boyle seyleri unutmayan biri, tesadufen gordum falan hikaye ...Onu verdi ve iyi akşamlar deyip gitti...Burdan geciyormuş ta
Zaten acılarını hala tam silemediğim bişeydi hala yıllarıma uzulduğum, gormek zorunda mıydım akşam akşam bu duygusuzluğu acaba...
Payıma sadece hayalkırıklığı duşuyor benim ya
Duygusuz ve ayrılmış buz gibi birini gormek istemediğim icin anahtarı bile boşvermiştim, istememiştim
Ha bu arada kapıyı kapadıktan sonra 2.kez calıp bu arada borcun vardı uygun olunca odersen sevinirim dedi. Esas bunun icin gelmiş sanırım, esas hayalkırıklığı da bu