Kızlar benimde kafamı allak bullak ettiler ya daha me diyim biriyle goruşuyordum 15 gundur fakat ilk baslardakı ilgi alakası uctu gitti cok fazla is yoğunlugu ona zaman vermem gerektiği falan filan şeyler soyledi ama hic kimse yeni flortlestigi kadını 5 6 saat ne arayıp ne yazmaz mı bu tamamen sallamamak.. sonra ben buna ilgisiz sorumsuz olduğunu iceren kısa net bir hoşcakal mesajı attim tabi bunun uzerine aramadı. Mesaj atmıs kı ne demek istiyorsun acık acık soyle bende bileyim zaten acık yani cevap vermedim Gecesine iyi geceler sabahta gunaydın yazmıs hicbirine cevap vermedim. Akşam tekrar napıyorsun miden nasıl oldu yazınca He iyi iyi teşekkurler dedim sadece. Uyuz yazmıs onada cevap vermedim. Yani aramıyor bile bu sabahta daha birsey yazmadı zaten. Keşke hic cevap vermeseydim diye dovunuyorum o yazdıkca cevap vermemek hoşuma gidiyordu cunku ciddi anlamda uzuldum hoşuma gitmişti evlilik yolunda ilerleyebilirim diyordum. Şimdide takıntı oldu aklımdan cıkmıyor hep bi atak bekliyorum ondan ama yok mesajda atmaz daha