kk uyeleri zaten bu kulube kayıtlı bir hesabım var ama baya kişi tanır beni o yuzden kendimi belli etmek istemedim.
Neyi nasıl anlatmaya başlayayım bilmiyorum.Bir insan nasıl yalnız olabilcekse o kadar yalnızım.Surekli duşup duşup hayata bir dalından tutunmaya calışıyorum.Bacaklarımdaki yorgunluğu size anlatamam.Evliyim ve evlendiğim ilk gunden beri ağlamadığım dayak yemediğim bir gun yok kimseler gormez yaralarımı icerdeler kollarım bacaklarım sırtım karnım kalbimmmm.Kavga ederken birde ben kendime vuruyorum kafama vs,saclarımı yoldum hep her yerden koparılmış haldeler evlenmeden once saclarımı toplamazdım şimdi acamıyorum hic onlar bile ozgur değiller hayatımda.Dovdukten sonra gelip yalvarıyor ozurler diliyor niye yapıyorum bilmiyorum diyor ben ayrılmak istiyorum dediğimde adam yine aynı ayrılırsan yuzune kezzap atarım butun ailene zarar veririm gibi tehtihlerde bulunuyor.Kimseye anlatamıyorm derdimi Cunku insanların yanında o kadar iyi ki melek gibi gosteriyor kendini anlatsamda inanmıycaklar bana.Kimse beni gormeden sessizce ya oldurulucem ya kendimi oldurucem.Bu yazımda burda kalsın..Kendinize cok iyi bakın...