İyi gunler cok değerli KK hanımları...
Cok tuhaf bir derdim var...Dunden beri yattığım odadan boyle saka,kızılgerdan vs. tarzı minik kuş turlerinin ciklemesine benzer sesler gelmeye başladı ara ara...Daha once dışarda bulduğum ucamayan bir guvercini gizlice eve getirip bir sure evdekilerden sakladığım icin vukuatlıyım,haliyle cik cik seslerini duyan herkes benim yine bu tarz bir şey yaptığımı duşunuyor...Ben ust komşunun kuş almış olması ya da gıcırdayan bir oyuncak,spor aleti vb. calıştırıyor olması ihtimalini duşunuyorum ama bizimkiler “bu kesin kuş” diyor..Sesler ara ara kesiliyor,her yeri didik didik ettim bir şey cıkmadı.Zaten odada 3 tane muhabbet kuşum var ve dışarda oten serce vb. tarzı kuşlara ciyak ciyak otup cevap veriyorlar,yani kuş sesi olsa illa ki onada cevap verici/seslenici tarzda oterlerdi diye duşunuyorum.Sesleri dinledim odadan pencereye yakın kısımdan geliyor ama ortada bir şey yok...Delirmek uzereyim...Şu an bunları yazarken yine geldi o ses...Sizin başınıza boyle bir şey geldi mi?Ne yapmam lazım bu ses ne olabilir? Aşırı gerginim...

GUNCELLEME:
Konu cozuldu herkese teşekkurler