Ben azeriyim. 22yaşındayım.ben 1yil 8aydir biriyle sevgiliyim. İlişkim,duygularim cok karmakarişik. Sevgilimle ilk taniştiğim zamanlar cok mutluyduk. Seviyordum onu. Guzel gunler geciriyorduk. Sonra biz bazen geceleri de bir gecirmeye başladik, yani yattik. Bana dokundu, cok guzeldi her şey. Sonra bir gun beni aldattigini anladim. Bir siteye girerek kizlarla konuşuyormuş. Ama yeminler etti falan, ben de affettim onu. Sonra yine iyiydi aramiz. Ama bir gun yine beni aldattigini anladim. Başka bir kizla konuşuyormuş. Cok uzuldum, kavga ettik falan. Sonra ayrıldı o kızla da. Ama ben onunla ayrılamıyorum. Bana karşı fikri ciddi. Beni ailesiyle taniştirti. Butun sulalesi beni biliyor. Ama benim ailem onu istemiyor. Cunki ben universite okudum, ama o okumadı.evi yok, bide annesiyle babası boşanmış. O yuzden ailem beni ona vermek istemiyor. Ama ben onunla evlenmeye mecburum. Cunki ben artik bakire degilim. Ailem istemese bile, sevgilim beni aldatsa bile ayrilamam ondan.. Keşke ama ayrila bilsem...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulubu