Annemle normalde cok iyiyiz herşeyimi anlatırım arkadaş gibi gezeriz dertleşeriz ama mesela ben yemek yaparım tuzu biraz fazla olur surekli aşırı bir şekilde aynı şeyleri tekrar ederek bana soyler kavga ederiz. Her yemek yaptığımda mesela yemeğin bişeyi eksik ya da fazla olsun demediğini bırakmaz onu yanlış yaptığıma cenesiyle pişman eder sinir eder. Bu gunde cam kırıldı eline alırken kanatmış elini supurgeyi getirdim tam başlıcaktım yara bandı yapıştıralım dedi bende getirdim sağlık cantasını gazlı bezi kesiyorum oyle yapma boyle yap şoyle yapma bu kadar kes gibi şeyler soyledi bende birisi işime karışınca nasıl yapcağımı şaşırıyorum. Gazlı bezi biraz buyuk kestim diye nasıl bağırıyor kendi de farkında değil. Anne sinirleniyorum bak bağırıp durma dedim hala devam etti en son elimdekileri fırlattım kavga ettik.artık kriz gecirdim surekli evde ustumde gozu bişey olunca karışıyor ve durmadan eleştiriyor. Birde hic bi zaman kendi yaptığını fark etmiyor ben bağırmadım ben duzgun konuştum surekli soylemedim diyor bıktım artık. İş yapmıyım kavga etcez diye bişey yapmıyom bu seferde anca yatıyon diye soyleniyor. Surekli evde sinir oluyorum artık. Herkes mi boyle banamı batıyor bunlar. Bide millet kızlarına neler neler yaptırıyor diye soyleniyor.