Selam arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.oncelikle belirteyim Turkiye'de yaşamıyoruz ve turkce ana dilim değil yazım ve ya anlatım bozukluğu ola bilir.kucukken annemi kaybettim ve babam sonra yeniden evlendi.yani uvey anneyle buyuduk abim ve ben.mayıs ayında da babamı kayb ettik.dun babamlara gittim babamın akrabası da ordaydı.kadın yemek sırasında anlatıyor onceki gun damadı kızı falan oraya gelmişler.(babam bu damadı severdi)adam tutmuş babamın telefonunu kurcalamış arkadaşları mesaj gondermiş sosyal medyadan onlara cevap yazmış işte ben oğluyum onu kayb ettik diye.ben duyunca sinirlendim ama bi şey soylemedim tatsızlık cıkmasın diye cunku oyle anlayışlı bir insan değil.neyse bu gitti akşama yengem(abimin eşi)aradı.(onlar başka ulkede)babamın hesabını zeynayl26 mı kullanıyor diye sordular bizim paylaştığımız foroğrafa beğeni geldi cok kotu hiss ettik,bir an sanki olmemiş eskisi gibi olduğunu duşunduk dediler.ben de hayır ben kullanmıyorum ama her kesin elinde telefon dedim.her kes şifreyi ezberlemiş gelen giden kurcalıyor dedim.o an uvey annem hala normal bir şey gibi işte ben soyledim mesaj gelmişti kontrol et diye.ben gelince kontrol ederdim neden millete beğeni atıyor dedim.başkasının hesabını karıştırmaya utanmıyor mu ona ne dedim.işye yemedi ya telefonu baktı yerine koydu falan diyor.dedim onların orda ne hiss ettiğini duşunemiyor musun yengem de bir şey demeden bizi izliyor.bana sen saldıracak yer arıyorsun diyor.suclu ben oldum.şimdi gercekten ben mi sucluyum.hasas donemde olduğum icin aşırı mı tepki verdim.bir de babamın teli şifreli (doğum gunu tarihi) ama her kes biliyor artık cunkuher kesin elinde ben de buna sinirleniyorum.eski arkadaşlarıyla olan mesajlarını falan okumuşlar oturup.saygı falan kalmamış insanlarda.