Merhaba arkadaşlar ben 21 yaşında bir universite oğrencisiyim. Ankara'da okuyorum ailemin yanında. Uluslararası Ticaret okuyorum, severek sectim bu bolumu. Gece sene virus cıkınca evlere kapandık. Ne yazık ki universite hayatımız evlerde geciyor. Bu surecte o kadar bunaldım ki. Evde cok sıkılıyorum. Universitemiz canlı ders yapmayı hocalara bıraktı. Coğu hoca canlı ders yapmıyor ve buna rağmen mukemmel odevler istiyorlar. Ders notları satın aldım, kendim okuyorum ama olmuyor. Sayısal dersleri anlamakta zorlanıyorum. İnsanlardan yardım isteyince zaten coğu oralı bile olmuyor. Ya da paralı odev yapıyorlar. Yanlış anlaşılmasın ben odevlerimi kendim yapıyorum coğu zaman, sadece yaptığım odevleri kontrol edip şurası yanlış vs deseler yine yeter bana. Zaten bir tane zayıf notum var şuan. O dersi de seneye tekrar alacağım. Benim endişelendiğim konu şu, doğru duzgun bir şey oğrenemeden mezun olacağız. Zaten işsizlik almış başını gidiyor. Ozel sektorun durumu malum. Bu konuda cok endişeliyim. Girip bir yere calışıp hem tecrube edinip hem de para kazanmak istiyorum. Bu parayı da dil eğitimim icin kullanacağım. İş goruşmesi icin cağıran yerler iki gun sonra yerinize başkasını aldık diye reddediyorlar. Oğrenci olduğumu duyanlar kacacak yer arıyorlar. Halbuki cok calışkan biriyim. Elimden geleni yaparım. Ama olmuyor ne yazık ki.
Panik Atak-OKB-Anksiyete uclusuyle boğuşuyorum yıllardır. Şu son virus sosyal medya haberleri beni mahvetti. Sosyal medyada birileri tarafından izlenmek beni korkutuyor. Bu yuzden tum fotoğraflarımı kaldırıp yeni bir hesap actım. Zaten bazı erkek milleti sosyal medyada maşallah onlerine gelene asılıyorlar. Twitter'da onune gelen herkese mesaj atan erkekleri eleştirdim diye hic tanımadığım birisi benimle alay etti. Moralim cok bozuldu. Sevdiğim cocuğa sosyal medyada istek attım ama geri donuş yapmadı. Beni istemiyor galiba onu anladım. Halbuki mutlu olmak sevilmek istiyorum diyordu kendisi.
Durum bu, artık cok bunaldım hicbir şeyden zevk alamıyorum. Terapi alayım desem para yok. Okuduğum bolumden bile soğudum bu online eğitim yuzunden. Bana ne tavsiye edersiniz?