Merhaba kızlar. Konuya giriyorum. Şimdi şoyle ki, coğunuz biliyordur ben universitede okuyorum, mimarlık okuyorum. Gerci bu biraz gereksiz detay oldu ama neyse Pandemiden once yuz yuze eğitim vardı tabi ki. Gecen sene ilk yılımdı. Bizim bolumdeki ust sınıflarla da arkadaş olmuştum. Bir suru kişi gececek şimdi, karışmamaları icin hepsine takma isim takacağım. Aslı diye bir kızla arkadaş olmuştum. Aynı zamanda Demet diye bir kızla da arkadaş olmuştum. Aslının da bir sevgilisi vardı, adı Tolga. Bir de bir Volkan diye bir cocuk vardı, o da eskiden Demetle sevgiliymiş. Ve Aslıyla Demet kuslerdi. Yani eskiden cok yakın arkadaşlarmış ama artık konuşmuyorlardı. Neyse bir sure sonra birtakım kişilerden bir şeyler duydum. Soylenene gore eskiden Aslı ve Volkan da sevgili olmuş. Sonra bir gun Demet ile sohbet ederken bu konu acıldı ve Demet bu soylenenleri onayladı. Soylediğine gore Aslıyla yakın arkadaşken Volkan onun sevgiliymiş ve Aslı, Volkanı ceşitli entrikalarla ondan ayırıp Volkanla kendisi sevgili olmuş. Kusme sebepleri buymuş. Sonra Aslının kendisi de Volkandan ayrılmış ve Tolgayla sevgili olmuş. Neyse bu duyduklarımdan sonra biraz gozlem yaptım ve Tolga ile Volkanın bir arada bulunduğu ortamlarda Tolganın Volkana sert sert baktığını gordum. Neyse bir gun amfide Aslı ile yalnız kaldık ve bu konu acıldı. Aslı bana şoyle dedi: "Soylenenler uydurma, benim Volkanla aramda hicbir zaman hicbir şey olmadı, biz sadece yakın arkadaştık." Ben de dedim ki: "Peki Tolga neden Volkana sert sert bakıyor?" O da dedi ki: "Volkanın yaptığı sacma sapan hareketler yuzunden oyle yapıyor. Volkan, bizim Tolgayla cıkmaya başladığımızı oğrenince beni her yerden engellemiş. Biz o zamanlar Volkanla yakın arkadaştık ya, yakın arkadaşı olarak Tolgayla cıktığımı neden hemen ona soylemedim diye sinirlenmiş. Tolga da bunu yanlış yorumladı. O yuzden Volkana oyle davranıyor." dedi. Benim bu olayda kafam cok karıştı. Sizce doğru soyleyen veya yalan soyleyen taraf kim?