Merhaba kızlar, benim derdim yobaz bir anneye sahip olmak. Ortaokula başladığımdan beri okul eteğim(kısa etek değil diz hizasında giyerdim)sacımın modeli(normal bir topuz yapmıştım balkondan aşağıya boz o sacını diye bağırdı) herşeyi anneme batıyor. Liseye başladım yine aynı şekilde cantamı defterimi karıştırırdı herseyime kızar babamı da bana karşı doldurur hatta dov derdi. Benim annem evlendikten sonra ic Anadolu ’dan koyden gelmiş İzmire kapalı bir kadın babamsa kucukken gelmiş İzmir ’e yani babam İzmirli gibi annem de hala o koyden gelmiş kadın hic değişmedi gelişmedi. Babamla icki ictiği icin hep kavga ederdi kendisi kendine hic bakmaz onun hayatında sadece din vardır kucukken İzmir sıcağında bana zorla oruc tuttururdu ben gizli gizli su icerdim. Kendisi namaz kılıp kuran okuduğu icin bizimde oyle olmamızı istiyor. Sacımı boyatmam makyaj yapmam one surmem ona gore cok yanlış kendisi rahibe gibi yaşadığı icin bizimde oyle olmamızı istiyor. Gelelim asıl konuya. Ben uc haftadır biriyle goruşuyorum ortak bi arkadaşımız aracılığıyla tanıştık o onceden beni gormuş beğenmiş cok saygılı yılışık hareketleri olmayan işinde gucunde biri benim icime sindi her anlamda. Onun da ailesi beni biliyor işi ciddiyete goturmek istiyorlar yaşımız da oyle kucuk değil. O da bana ailene soyle ailelerimizle tanışalım dedi. Bugun anneme soyledim icki icen biriyse evimde istemiyorum getirme benim evime dedi ara sıra iciyor ama alkolik değil yinede ben bunu anneme soylemedim sonra başladı ben ve kardeşlerim icin namaz kılmıyorsunuz kac yaşına geldiniz niye kılmıyorsunuz kendinize ceki duzen verin artık diye bende senin gibi olmak zorunda değiliz bıktım artık yeter dedim doğru duzgun konuşamadık kavga ettik cıktım evden. Babam annemi aldattı evden gitti yıllar once onların sorunları yuzunden borcları kavgaları yuzunden ben kendi hayatımı kuramadım. 33 yaşındayım hayatımın icine sıctılar burda guzel bir şeyden bahsediyorum mutluluğumu bile yaşatmadı yaşama hevesim kalmadı onun yuzunden...