Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır araştırdığım ve en sonunda dun akşam başardığım konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz Samsung Note 8 (GT-N5105) Android surumu 4.2.2'de kaldı. Dolayısıyla EBA ve bircok program yuklenmiyor. Ve şu anda Android 7.1.2 yuklu. Nasıl yapacağınızı anlatacağım. Ama lutfen anlattıklarımı sırası ile dikkatlice yapın.

1. İlk once TWRP'yi yuklememiz lazım. Buradan bilgisayara indirebilirsiniz. Sonra tabletinizden USB hata ayıklamayı etkinleştirmeniz lazım. Bunun icin tabletinizden ayarlar-tablet hakkında-derleme numarası menusune 6-7 defa arka arka tıklayın. "artık geliştiricisiniz" yazısı cıktı mı tamamdır. Sonra ayarlar ana sayfasına geri donup "geliştirici secenekleri"ne girip "USB hata ayıklamayı" aktifleştirin.
2. Bilgisayarınıza Odin'i indirip kurun. Odin
3. Bilgisayara tabletin USB suruculerini kurun. Buradan indirebilirsiniz.
4. Tabletinizi Odin moduna alın. Guc+ses kısma+Home tuşlarına aynı anda basın.
5. Orijinal USB kablosu ile bilgisayara bağlayın tableti.
6. Odin programını acın. Her şey doğruysa resimdeki gibi yukarıda sarı renkte bağlandı uyarısını alırsınız (sarı versiyonlarda farklılık gosterir. Sarıya takılmayın yani )

7. Sonra resimde ekli yere tıklayıp indirdiğiniz .tar uzantılı TWRP dosyasını seciyorsunuz ve sonra starta basıyorsunuz.
8. İşlem başarılı olursa alttaki resimdeki gibi Pass yazısını goreceksiniz.

9. Sonra kabloyu tabletten cıkarın.
10. Boş bir SD kart icine aşağıda vereceğim dosyaları indirip yukleyin.

Android 7.1.2 Custom ROM
Open GAPPS
11. SD kartı tablete takıp TWRP modunda tableti acın. Guc+ses acma+Home tuşu. Samsung yazısı cıkar cıkmaz tuşları bırakın ama. Sonra aşağıdaki videoda yapılanları adım adım uygulayın. İşte bu kadar. Sonunda tabletiniz Android 7.1.2 olacak. Başarılar.