Bugun korona olduğumu oğrendim ve moralim bozuk, aylardır konuşmadığım eski sevdiğim kişiye mesaj attım korona olduğumu soyledim bana dua eder misin hakkını helal et bana bişey olursa dedim ama cevap bile vermedi gecmiş olsun bile demedi. Amacım sadece helallik almaktı ona karşı duygum yok artık bir duygumun hala olması da imkansız.
Ben ona ilk 3 ay yuz yuzeyken cok soğuk davrandım ama telefonda hep konuştum, ve antidepresanın etkisini gordukce kendimi mutlu gibi hissedip kız erkek herkesle konuştum fotoğraf cekindim bazılarıyla ve instagramda paylaşıyordum o da bunları goruyordu ama bazen fotoğraflarımı beğeniyordu ve durumlarımda ne paylaşsam bakıyordu. Benim ona karşı yaptığım tek hata bunlar oldu. Antidepresan etkisi gidince herkesten uzaklaşıp yeniden icime kapandım bunu da gordu, zaten antidepresan kullandığımı bilen biriydi. Bende anksiyete yani sosyal fobi var bunu en başından biliyordu. Sevdiğimi soyleyince reddediyordu başkalarıyla sevgili oluyordu ve bende boyle yaptığı zaman sana karşı duygum yok bende seni arkadaş olarak goruyorum diyordum ama ayrılıp bana geri donunce yine aklım bulanıyordu yine sevdiğimi soyluyordum. Benim gibi sessiz bir erkekle sınıfta oturup gezip dolaşıyordum okul bitene kadar bunu biliyordu. Bunları yaptım diye helallik istedim en azından bir cevap verebilirdi bu kadar buyuk kotuluk mu yapmışım sizce, benim onunla konuşmamın 2.5 yıl uzamasının nedeni lisede de kotu birini sevip aşk olaylarından uzaklaşmamdı, bu kişi de bana ilgi gosterince korkup uzak durdum sonra da pişman oldum, ve yuz yuze cok soğuk davranıp telefonda da ilgili konuştuğum icin onunla dalga gectiğimi mi sandı diye vicdan azabı cektim. Ama o da 2.5 yıl (son 1 yıl araya konuşmayalı aylar girse de) bir şekilde benle konuşmayı surdurdu. Sizce bu kadar nefret edilecek bir insan mıyım hatalı olan ben miyim, o mu? 2.5 yıl boşuna mı uzulmuşum? Okuduğunuz icin ve goruşleriniz icin şimdiden teşekkur ederim.

Ben onun da bana karşı yaptıklarını eski hesabımda detaylı anlatmıştım ama buraya da ekleyeyim;

"Merhabalar, onunla tanışalı 2.5 yıl oldu ama size olayı en baştan anlatmak istedim, duşunceleriniz cok onemli benim icin; Ben buna universite zamanı hep whatsappta yazıyordum ben onu gormuştum ama o beni yuzyuze gormemişti. Aynı sınıfa duştuk her gun whatsapptan konuşuyorduk 2.donem aynı sınıfa duştuk, ilk gun beni yemeğe goturmek istedi hayır dedim, onunla yuz yuze cok nadir konuşuyordum hep whatsapptan konuşuyordum genelde. 4 kez o ve arkadaş grubuyla yemek yedim bahcede oturdum Sınıfta hep bir şekilde benimle konuşuyordu ama ben soğuk davranıyordum Bende sosyal anksiyete ve ağır depresyon vardı antidepresan kullanıyordum bunu biliyordu. Ben, benim gibi sınıfta yalnız oturan cok sessiz bir erkekle sınıfta oturuyordum ders dinlerken falan cunku kızlarla bir yakınlık kuramamıştım. Benle hep buluşmak istedi gezmek istedi ama ben psikolojik sorunumdan dolayı kabul edemedim istememe rağmen ve ona ondan hoşlandığımı da soyleyemedim, ilac benim duygularımı bastırdığı icin buz gibi davrandım hep. Sonraki zamanlarda derslere gelmemeye başladı onu ikna ettim geri geldi ama başka bir kızla goruştuğunu oğrendim ve sevgili oldu 1 hafta, ayrıldıktan sonra yine benle gezmek istedi konuşmaya calıştı ortak arkadaşlarla beraber oturduk dışarıda, sonra okuldan ayrıldı ve ben arkadaşlarının yanında bırakma dedim, ve akşam ona onu sevdiğimi soyledim ama bana karşı duygusu olmadığını soyledi ve beni uzmek istemediğini soyledi ama her zaman yanımda olduğunu soyledi, baya uzuldum ama kabullendim ve normal konuşmaya devam ettik başkalarıyla sevgili oldu ama benle de ilgili konuştuğu icin arada bana umutta oluyordu yine onu sevdiğimi soyledim yine istemediğini soyledi, okuldan ayrıldıktan 1 sene sonra cafede buluştum onunla karlı bir gunde sabah erkenden hic bilmediğim bir semte gittim aynı şehirde olmamıza rağmen, erken uyanabilirim ama belli olmaz sen gec gel dedi ama ben erken uyanır belki diye erkenden gittim 4 saat cafede bekledim, konuştuk fotoğraf cekindik ama sonra bana beni istemediğini arkadaş olarak gorduğunu soyledi fotoğrafı da paylaşma dedi, kimseyle sevgili olmak istemiyorum dedi ama 1 hafta sonra başkasıyla sevgili oldu ve beni engelledi hic bişey demeden, 8 ay konuşmadık sonra yine normal konuştuk birkac ay sonra hattımı değiştirince bağlantımız koptu bende başka birine şans vereyim dedim 9 ay once onunda yalancı biri olduğunu anlayınca vazgectim hemen, 7 ay sonra yani 2 ay once tekrar konuşmaya başladık benle aylardır konuşmamamıza rağmen buluşmak istedi bende koronadan dolayı kabul etmedim, normal konuştuk yine, 1 ay sonra da cinsellik teklif etti, bakire misin diye sordu bakireliği sorun ediyorsan duzelttiririz hastanede dedi ve ben kabul etmedim, bana konuşmaları sil ve ekran goruntusunu at dedi bir daha da bu konuyu acmadı, ve başkasıyla sevgili oldu ve benle arkadaş kalmak istedi bende tamam dedim ama sonradan olmayacağını fark edip sildim onu, hayatımın şokunu yaşadım ve gecmişi sorgulamaya başladım bana karşı en başından duşuncesi bu muydu eğer oyleyse neden bu teklifi 2 yıldan sonra etti bana karşı duşuncesi neydi, ben nerde hata yaptım diye duşunuyorum, ben lisede de aynı bu tip birini sevmiştim yıllarca ve cok uzulmuştum o yuzden kabullenmek zor oldu, 4 tane arkadaşı benim arkamdan konuştuğunu soylemişti adımı duymak istemediğini soylemiş, beni gormek istemediği icin okul cıkışına gelmemiş, bana yapıştı demiş benim icin, oyle dediler ama ben bilemedim gercekten dedi mi diye, adımı duymak istemediğini sordum soyledim dedi ama diğerlerini sormadım ona, Okuduğunuz icin teşekkur ederim, sizin duşunceleriniz onemli benim icin, artık o kişiyle olabileceğimi sanmıyorum vazgectim ama onun niyetini de oğrenmek istedim yine de, goruşleriniz icin teşekkur ederim şimdiden."

Yeni Gelişme

Bugun onun nişanlandığını oğrendim bir kızla, hepiniz haklıydınız beni hic sevmemiş beni aptal bir insan gibi gorup kullanıp atılabilecek bir kız yerine koymuş, ne kadar kormuşum, korona olduğum zaman buyuk bir salaklık yapıp bir kotuluğum olmadığı halde helallik istedim kendime kızıyorum bu konuyu da acmıştım burda hatırlayanlar olacaktır, asıl helallik istemesi gereken oydu, soğuk davrandım diye kendimi suclamıştım hep o benden cinsellik isteyene kadar, bilerek de soğuk davranmamıştım Allah uzak tutmuş beni ama ben bunu goremeyecek kadar kormuşum, bazılarınız beni yapışkan gordu belki de ama ben masumca sevmiştim, kendisi de benim soğuk olduğumu ve psikolojik tedavi gorduğumu bile bile cok goruşmek istedi hep konuştu aradı 2.5 sene, zaten ondan vazgecmiştim son zamanlarda sevgim de yoktu, ona da demiştim zaten sana sevgim yok diye son konuşmamda, ben onun nişanlanmasına değil kendime cok uzuldum keşke başkasını sevseydim, kendime cok haksızlık yapmışım ama kendimi affediyorum nerden bilebilirdim ki bunların olacağını, Allah beni hep korudu da onunla aramda cinsel bir şey yaşanmadı, gecen bir konu acmıştım universitedekiler benle konuşmak istemedi diye onlardan bazıları bana okul surecinde de soğuktular bu yuzden uzulmuştum belki de aram iyi olur diye konuşmak istemiştim onlara bir kotuluğum hic olmadı, bu kişi benle buluşmak istediği zamanlarda onlara da bu kız bana yapıştı demiş ve bircok dedikodumu yapmış ve ben bu surecte daha ona sevdiğimi bile soylememiştim ona kanka falan diyordum şimdilik bilmesin diye, beni rezil etmiş resmen herkese, ona asla hakkımı helal etmiyorum onu asla sevmiyorum, nişanlandığı kızda aklı varken hem benden cinsellik istedi hem de başkasıyla sevgili oldu ayrıldı belki de bu surecte nişanlısıyla bile goruşuyordu bunları da nişanlandığını da ortak arkadaşımızdan oğrendim, ben bu yaşadıklarımdan anladım ki kimseyi cok sevmemek gerekiyormuş insan ne yaşarsa yaşasın kimseye kendi derdini anlatmamalıymış insan en cok kendine değer vermeliymiş, ben dersimi aldım, o kendi yolunda artık, bende kendi yolumdayım karşıma iyi bir insan cıkarsa yeni biriyle aşkta şansımı deneyecem, hepiniz yorumlarınızda haklıydınız Allah sizlerden razı olsun beni kendime getirdiniz yorumlarınızla, zaten sizlerin yazdıklarını okuyunca cok soğumuştum tamamen bitti benim icin, yeni birini istiyorum artık hayatımda, iyisi varsınız sevgili ablalarım teşekkur ederim hepinize