Sanırım hepimizin başına bir noktada gelmiş bir durumdur.
Nadiren , erkeklerin ilgisi ile beslenen kadınlar da oluyor ve onlar kim ne diye bakmadan flort edip yaşam enerjilerini alıyorlar. Histriyonik grup.
Onlardan değil ama standart bir kadından soz ediyorum
orn kendi başıma gelen olayı paylaşayım:
Bir evli arkadaşımın eşi bana hep “evde X yok gelsene” gibi mesajlar atmaya curet ediyordu. Adam bu cureti nasıl buluyor bilmem - ben cesaret vermedim.
Bir gun toplu dıları cıktığımızda eşi gelip bana elle tacizde bulundu (popo ve goğus). Hepimiz cakırkeyf olduğumuz icin anlamamazlıktsn geldim
Arkadaşım da hani, dunya iyisi ama boyle evlilik meraklısı dediğimiz kadınlardan. Her birkac ayda bir başka duğun fotoğrafı koyuyor sosyal medyasına (8 senelik evli). Yani evli barklı olmak onun icin cok onemli bir değer.
Oyle birine cıtlatmak da cok daha zor. Zaten bu tarz şeyler soylenir mi bilmiyorum.
yakın zamanda eşinin kıza cok kaba ve umursamaz davrandığını duydum. Arkadaşım hem sosyal olarak hem de orn cinsel anlamda aşağılanarak muamele goruyor.
annesi şey demiş “evli kadınlar eve bekar kadın almamalı”. Annesi bunu dşyecek son kişi. Dunyanın en modern insanlarından biri. Eminim o da damadını sezdi
Bu herifin bir de yakın arkadaşı var.(bizim arkadaş grubumuzda değil, ama tanışıklığımız vardır) Hepimize sulanan ama evli olan. O bi ara kendi eşini aldattı.
Arkadaşımın bu olaya tepkisi “evet aldattı ama karısına soylemedim cunku ben de olsam bilmek istemezdim”
Ama bu pislik eşi sosyal medyadan siliyorum yine ekliyo (engelleyemem cunku yakın arkadaş grubuyuz niye diye sorarlar), bakışlar vs rahatsız edici.
ne bileyim işte zor bir durum
ark grubumuz cok iyi şanslıyım ama (bu nşye sorgulandı anlamıyorum, dunya iyisi insanlar ciftler, bir sapık yuzunden mi kotu oluyor) iş ortamında filan olunca bu tarz olaylarda kadın suclanır ya hep (kuyruk salladı, ilgiden o da hoşlanıyor) vs gibi.
Bazılarımız da bu sebepten sessiz kalabiliyor
(bu durum artık devam etmiyor. Oneriler icin teşekkurler ama mesafemi koyum ve onunu kestim)
(arkadaş grubum cok duzgun ve oturaklı insnalardan oluşuyor. Grubumuza sonradan arkadaşımızla evlilik yoluyla katılan bir sapık yuzunden, diğer duzgun insanlara esilen hakaretleri edenlere iade ediyorum)
BENIM MERAK ETTİĞİM:
size de oldu mu ve soylediniz mi?
soylediğinizde ne tepki aldınız arkadaşınızdan?
bu durum haksızlık olduğu icin “acaba soylesem ne olurdu” diye duşunuyorum. O yuzden bununyaşamış birinin tecrubeleri onemli