sevgilimin cinli bi kızla yazışmasını yakalamıştım arkadaşım dalga gecmek icin yapmış fln demişti
Dunde ağlayıp sızlayıp Yalvarmıştı
Biraz icim acımıştı inansam mı acaba derken
Bugun o cinli kızla tekrar konuştum bi uygulama uzerinden tanıştıklarını soyledi benimkinin profilini attı profil resmi benim cektiğim ve hic biyerde olmayan bi fotosu sozde arkadaşı adıyla bi uygulamaya kaydolmuştu ya hani
Uygulamada herkes kendi dilini konışuyo ama karşı tarafa kendi dilinde gozukuyo
Eski sevgilime attım yine yeminler etti ben bilmiyom benim oyle ni kaydım yok ben yapmadım e paotamla telefonumla girelim deneyelim
İnanmadım tabiki bugun yanına gidip stres atip gelcektim ama arabam buz tutmuş
Onu da aradım bu konu boyle kapanmadı karşılıgını verceksin hesap verceksin oyle ağlayıp sızlamayla olmuyo aptal yok senin karşında dedim
Oda tamam ne zaman istersen dedi
Okadar sinirliyimki yapmamam gerekiyodu evet ama ordan kimbilir kimlerle konuştu ya midem bulanıyo duşundukce normal biriyle aldat tamam sen sapıkmısın ya bunedir gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum ilk oğrendiğimde okadar uzulmemiştim ama şuan canım cok yanıyo eskiden beni sevdiği deli gibi guvendiği gunler geliyo aklıma Gormek neden istiyorum bilmiyorum
Galiba bana oyle bişey soylesinki ona inanıyım istiyorum dunki ağlamaları kalbimi yumuşatmış
Ama donmuycem asla donmuycem kendi icimde bu duşunceler sadece kalbim acıyo şuan beni bi kendime getirin