Merhaba arkadaşlar. Forumumuzda ozgun olup oyuncak tanıtımı yapan cok arkadaşımız var diye biliyorum. Aylık cok yuksek rakamlara oyuncaklar alıyorum tanıtım yapıyoruz. Oyuncakları bir kez videoda kullanıp , eski haline kutusuna bantlayıp koyuyoruz. Bunlar git gide elimde coğalmakta. İhtiyac sahiplerine , akrabalarıma , bi kısmınıda sokaktaki cocuklara dağıtıyorum kanalımdaki abonelere hediye etmek istiyorum ama cok kucukler cekiliş yapmak zorlar diye duşunuyorum..
Sizinde oyuncak tanıtım gibi bir kanalınız varsa. En azından giden oyuncak masrafını en aza indirmek icin ve ceşit coğaltmak icin , kullandıktan sonra eski haline getirip bantlayıp benimle takas yapabilirsiniz. Duşunen arkadaşlar icin orneğin toplamda 500 tl lik oyuncağınız ver ben karşılığında en az 500 tl lik gunumuz oyuncaklarından verebilirim bu 50 tl de olabilir 2000 tl de olabilir hic sorun değil ozgun yurusun yeterki. Hem kız hemde erkek oyuncakları var elimde. Boylelikle hem daha ceşitli hemde daha fazla videoya sahip olabiliriz. Duşunen arkadaşlar benimle iletişime gecebilir. Merkezim ankara elden takas yapabiliriz. Ankara dışı şehire bağlı olarak konuşabiliriz.
Ozgun Oyuncak Tanıtımı yapanlar ile Karşılıklı Oyuncak Takası
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun Oyuncak Tanıtımı yapanlar ile Karşılıklı Oyuncak Takası