Merhabalar, onceden acmıştım durumumla alakalı konular. 1 yillik bir evliliğim var ve şu an yaşadığım şeylere inanamıyorum olduğum duruma

Eşimle kotu şeyler yaşadık 3. Kişiler yuzunden.Baba evine geldim geri dondum ikna etti bi sekilde sozler vererek gelip aldılar beni . Esim ve ailesi beni ailemden koparmaya calisiyolardi. Gorumcemin esime attigi mesajlari gordum her şeyi yuttum sabrettim CUnku 8 aylık hamileydim. Birgun anneme kahvaltiya geldim olaylar vardı zaten eve donmedim aradim esimi biseyler soyledim yolun acık olsun dedi, ben değer gormek istedim kendini ispat etmesini ama yapmadı. Eve gitmiş amcasi babami aradi falan kotu konuşmalar oldu kaldı oyle. Eşim kimseyi karistirtmadi bitirdim dedi herkese. Zaten zehir gorumcem herkese bağırıp cağırmış siz karismayin diye. Ben 1 hafta gecti eşime yazdim inanın cok cabaladım neler yaptım yuvam kurtulsun diye cunku cocugumuz olcakti. Ben o cehennem binasına donmeyi goze aldım o beni goturmeyi goze almadı yuzlerini yere egmisim ya. Neyse bekledim doguma kadar gelmedi doğum yaptım 2. Gun hastaneye geldi gordu gitti. Wptan engeli kaldırmıştı. Konuşuyoduk ama cocuk icin bi tek. Ben para istedim 2 gun sonra amacım cocuğu icin bisey yapmasaydı, kavga ettik bi suru hakaret soz ve engelledi, 2 ay olcak iletişim yok bisey yok. Icim icimi yiyor sağlığım gitmiş anneyim ve guclu olmalıyım ama haksızlıklar bitiedi beni. Dava acmadım yapamadım onu bekledim ben kim ne derse desin ama olay nerelere geldi. Şimdi gitmek istesem de gidemiyorum yorgunum bitkinim. O surec beni korkutuyo ya iyice kotu olursam cocuguma yetemezsem diye duşunup duruyorum. Kimi dua et sabret diyo, kimi neredeyse yuzume tukurecek ama tek bildiğim kimsenin beni anlamadığı Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan yaşayınca cok zor cok. Cekismeli dava acicam acarsam ama neler yasicam daha neler gorucem bilmiyorum