Merhaba herkese

Yazacaklarınız icin şimdiden teşekkur ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir cocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman cok iyi,kotu olduğumuz zaman ise cok kotuyuz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek icin bir caba sarfetmiyor. Dun bir olay yaşadık. Yine bir konudan oturu cok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gundu. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yuzumu ellerinin arasına alıp ole bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gucu bir değil maalesef ben ona hic bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Boyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıckırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır uzulur ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice lackalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?