Arkadaşlar merhaba oncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az once erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders calışıyor. goruntulu konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders calışırken elinde telefon gorduğu icin kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti acıkcası bi soğudum on yaşında cocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sozdu nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek icin ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha universiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca oyle adını koyarız diyor. Bana gore değil acıkcası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım cocuk gibi bana hic onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman cocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gordu diye

sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?
TEPKİM DERS CALIŞMASINA DEĞİL!! Calışsın tabiki
TEPKİM ANNESİNE BU SEBEPTEN BAĞIRDIĞI İCİN
tuhafıma gitti yani