Herkese merhaba , bu siteyi senelerdir takip etmekteyim ve cokca bilgi aldığım ,dertlerime ortak insanlar bulduğum bir yer.
Bu meseleyi kimseye anlatamıyorum ve beni icten ice kemirip curutuyor , lutfen bana yardımcı olun, fikirlerinize ihtiyacım var...
Sozlumle 7 ay once tatile gittiğimde tanıştık , kendisi otel sahibinin oğlu idi ve modern gorucu usulu şeklinde tanıştırıldık , aramızda 8 yaş fark var , başlarda bunu ikimizde sorun ettik ama sonra birbirimizi o kadar cok sevdik ki karşı koyamadık ve goruşmeye devam ettik . Kendisi son 5 senedir dinine duşkun bir insan ve muhafazakar bir aileler , ben ve ailem pek oyle değiliz ama aşırı iyi anlaşırız cok hoşgoruludurler amaaa gelin gorun ki benim sozlumun dine yonelmeden onceki hayatı cok renkli

Gecmişi onemseyen biri değilim ancak ben 21 yaşımdayım kendisi 29 hayat deneyimlerimiz cok farklı. Benden bişe saklamayan biri olduğu icin ve gecmişinde alkol ortamı gece hayatı olduğunu soylediği icin gecmişteki cinsel birlikteliklerini sorma gafletinde bulundum, hemde sağlıksal acıdan sormak istedim cunku yaza nikahımız olacak . Birlikteliklerinin olduğunu tahmin ediyordum zaten ama sevgilileri ile olmuştur diye duşunmuştum , 18 ve 22 yaşlarındayken toplamda 2 sefer eskort ile birlikteliği olmuş , şok olmadım ama uzuldum cunku kendisi cinselliğe cok duşkun biri ve bunu sadece 2 kere yapmış olmasına inanmıyorum , varlıklı ve yakışıklı biri , dediğim gibi akrep Burcu ve cinselliğe cok cok duşkun.
Bunun nesini kıskandığıma gelirsek ben 16 yaşımda o zamanlar 17yaşında olan erkek arkadaşım tarafından tecavuze uğradım , kimselere anlatamadım en son psikoloğa gittim cunku intihar girişimi ile sonuclandı bu surec. Cinsel tabularım yok ama ben bu kadar ızdırap dolu bir deneyim yaşamışken onun eskortlarla birlikte olduğunu bilmek beni kıskandırıyor .
Nişanlıma kıyasla cok daha genc ve guzel olmama rağmen ( genelde bizi yakıştırmıyorlar ) kendimi onun daha once birlikte olduğu eskortlarla kıyaslarken buluyorum.
Surekli ileride benimle bişe yaşarken onlar aklına gelir mi ? Ya da bu tecavuz travması ben birliktelik yaşadığımda bana travma sonrası stres bozukluğu ile geri gelip hayatımı zindan eder mi ? Gibi sorularla boğuşuyorum.
Bazen sanırım evlenemeyeceğim diyorum.
Ona tecavuze uğradığımı soyleyemedim cunku bunu benim kabullenmem bile cok zor oldu .
Bu konu dışında hic bir sorunumuz yok herşey cok yolunda . Hemşireyim ama okul okuyorum , bana okula rahat gidip gelebilmem icin şimdiden bir araba hediye ettiler . Ailelerimiz iyi anlaşıyor , biz cok iyi anlaşıyoruz .
Bu duşuncelerden nasıl kurtulabilirim bilmiyorum , pandemi sureci yuzunden terapiye ara vermek zorunda kaldım . Her gece onun birlikte olduğu eskortları duşunup ağlıyorum tabi bide benim başıma gelenleri..
O işi eskortlar gibi yapamazsam , yetersiz olursam vs vs
lutfen bana yardım edin