Kayınpederi yeni kaybettik kayınvalidem cok uzgun

Tek başına kaldım diyip duruyor evimde diyor destek olmaya calışıyorum ama bir eltim var zaten iki kardeşler elti sessiz sedasız ama alttan alttan beni saf dışı bırakıyor Kv iken mutfağa sokmuyor her şeyi kendim yapayım cabasında bana dokundurmuyor yuzume bakmıyor gel yapalım yenge demiyor sadece o gelin ben dışardanım sanki aynı yerde oturuyoruz Kv bana 5 dakika uğruyor gunlerce onda kalıyor ben de kalmasını kaynım istemiyor gibi geliyor bana oyle hissediyorum geldiği zaman bize gel diye hemen arıyorlar bizim destek olmamıza yani Kv İle yalnız kalmamızı istemiyorlar anlamış değilim bu arada kp sen hatırı sayılı miras kaldı evler kira gelirleri hepsini senelerdir kaynım bakıp idare ediyor bize azıcık harclık veriyorlardı kp olduğu icin ses cıkaramıyorduk şimdi de ses cıkarmıyoruz yeni vefat etti cunku,kv nin de mirasta hakkı ve kv parası var bankada bunun icin mi yapıyorlar biz isteriz diye mi bilemedim elinden kira gelirlerini takip ederiz diye mi?Halbuki eşim cok iyi bir insan kardeşini cok seviyor hic laf kondurmaz hep savunur eltimin tavırları hic hoşuma gitmiyor bizi dışlayıp tek kendi olmak istiyor gibi Kv hic bırakmıyorlar sevdiğini sanmıyorum cunku eltim evine kimseyi cağırmaz insan istemez ne oldu da boyle oldu bizi istemiyor Kv de bir dakika bizim evde bırakmıyorlar yuzune de soyleyemem birşey eşim laf soyletmiyor onlara cok kızar bana