Samsung S6 Lite SM-P610 model tablet kullanıyorum ve cihazda 2 ayrı oturum oluşturulmuş durumda. Yaşadığım sorunlar:
1-Samsung Dex ozelliği sadece ana oturumda kullanılabiliyor, diğer oturumda gorunmuyor bile. (Dex cihazından bahsetmiyorum, karıştırılmasın)
2-Ana oturumda Google Play'den indirilmiş bir oyun, diğer oturumda acılmıyor. Oyunlar gorunuyor; ama acmayı deneyince bazı oyunlar siyah ekranda kalıyor, bazı oyunlarda "Google Play'den indirilirken ne yazık ki bir sorun oluştu. Lutfen duzgun bir ağ bağlantısına sahip olduğundan emin olduktan sonra tekrar dene." şeklinde bir uyarı geliyor.
3-Bir kullanıcı mağazadan bir oyun/program indirdiğinde, diğer kullanıcıda gorunmuyor. Onun da aynı uygulamayı mağazada bulup yukle butonuna dokunması gerekiyor. Tabi bu esnada ikinci kere indirme yapmıyor, yukle denildiği anda uygulama yuklenmiş gorunuyor. Uygulama yuklendiği zamanda her iki oturumda da gorunmesini sağlayamadım.
4-Tableti kapattığım zaman tekrar acmak icin yonetici olan kullanıcının şifresini soruyor. Yani tablet ilk acılışta ikinci oturuma gecmiyor. Bunun icin oncelikle yonetici oturumunu acıp sonrasında kullanıcı değiştirmek gerekiyor.
Bu sorunların cozumu var mıdır, yoksa android halen coklu kullanıcı icin yeterli seviyeye gelemedi mi ? Şu an tablet guncel, OneUI 3.1 ve Android 11 kullanıyorum.
Dipnot: Tableti kapatıp acmayı denedim.
Samsung S6 Lite SM-P610 coklu kullanıcı hataları
Samsung0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung S6 Lite SM-P610 coklu kullanıcı hataları