Ayrıldığım eşim beni delirticek engelliyorum surekli bir yerden cıkıyor, zaten psikolojim bozuk uzgunum, onsuzluğa alışmaya calışıyorum ama surekli gel gitleriyle kafamı, karıştırıyor sen ne istiyorsun benden dediğimde beni sevdiğini hic iyi olmadığını soyluyor he tamam o zaman gel buraya bir duzen kuralım yok, ben senin memleketinde yapamam, senide buraya alıp ezdiremem diyor ailesi beni hasta olduğum icin kabullenemedi bir turlu, kırk tane iftira attı oğlu beni bıraksın diye yok Bn biriyle konuşuyormuşum yok oğluna buyu yaptırmışım, birgun kadın sinirle eve gelip oğlunu dovdu bile ya cok sinirlerim bozuk neyse fazla gecmedi zaten Bn ayrıldım ailemin yanına geldim eski eşim guya gelmek istemiş arkamdan ama ailesi karşı cıkmış gitme alma onu buyucu o hersey beklenir ondan evimize sokmayız korkuyoruz ondan demişler bulmuşlar soytarı da bir hoca oda demesin mi karısı yapmış, şu sacmalığa bakar mısınız benden korkmuşlar 1.50 boyunda 54 kilo insandan korkmuşlar 5 aydır, ayrıyız ara ara hep mesaj atıyor iyi misin diye nerden duyuyorsa doktora mı gittim, duştum mu, kalktım mı hep haberdar benden biriyle tartışsam bile, biliyor aramızda 2 saatlik mesafe var bu gecede haktanın şarkısını gondermiş bana seninle olmuyor sensizde yaşanmıyor keşke seni sevmeseydim adama bak ya, keşke ben seni sevmeseydim nerden cıktı karşıma.