SON GELİŞME 81. Sayfa//

İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugun ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize donduk..

Suratı duştu eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an icim cok kotu oldu kalbim ağzımdan cıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..

Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını soyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini soyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansor kapısı kapanırken ağlamaya başladı gordum.

Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv cok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az once kv iyi misin diye beklememi soyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan soyledi.

Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını soylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum

* hayatımın bugunu icin 147. Sayfaya yazdım sevgiler