Merhaba,
5 yıldır evliyim.Severek evlendik ancak bir sure sonra şiddetli tartışmalar yaşadık yine de eşimin ağzından boşanalım lafını hic duymadım. 2019 yılı Mart ayında eşim gorevi icin yurt dışına yerleşince tam 18 ay ayrı kaldık. Eşim donduğunde yaşımız da arttığı icin cocuk istemeye başladı ancak salgın hastalıktan cekindiğim icin bu sefer de ben tedbirli olmak adına en azından aşının gelmesini beklemek istiyordum.bu esnada hayalim olan bir işe de kabul edilmişken hamile oldugumu oğrendim. Bizim icin planlı değildi ama olmuştu. Herşeyden vazgecmeye hazırdım, hayalim olan işten vazgectim, kendimi bebeğin sağlıgı icin herşeyi yapmaya hazırşadım cunku duydugum ilk andan itibaren kendimi anne gibi hissetmeye başlamıştım.ancak tam 2 gun once eşim cocugu aldırmamı ve benden ayrılmak istediğini soyledi. Yakın zamanda annemle yuzeysel bir fikir uyuşmazlığı tartışması yaşamıştı, sebebi bu olarak gosterdi ve benim onun cocuğunu doğrumamı istemediğini, zaten ortada daha bebek olmadığını bu yuzden nazlanmamamı, şuan hayatında biri olmadıgını ama ona uygun birinden yine cocuk yapabileceğini soyledi. O ana kadar hamilelik surecim rahat gelmişti ama bunu duyduktan sonra bulantı ve iştahsızlık başladı. Kendimi hic iyi hissetmiyorum, yanında kendimi ve bebeğimi guvende hissetmiyorum. Ne olursa oldun bebeğimi doğurmak istiyorum ancak eşimle de daha fazla evli kalmak istemiyorum ki o da benle istemiyor. Ne yapmalıyım, başına benzer şeyler gelen oldu mu? Hamileyken boşanmak nasıl olur? Lutfen akıl verin kızlar