Artık alıştım, evde meşgale var diyordum ama bende bugun anksiyete tavan yapti.
Araliktan beri burasi yine lockdowna girdi, market gibi cok gerekli yerler dışında heryer kapandi. Bir aile maksimum bir kişi ile goruşebilir, vaka sayıları cok yuksek. Sebi ise burda yaşlı nufusun cok olmasi ve bakim evleri gibi yerlerde olu sayisinin fazlalasmasi.
Sayıların artmasinin bir başka sebebide artik insanlar coronadan, daha doğrusu onunla beraber gelen problemlerden cekinmedikleri icin isole yaşamamalari.
Mesela bir hafta icinde 3 farkli hane ile bulusup sonra" ya ben artik korkmuyorum hem devlet bu kisitlamalari ozellikle yapiyor ki canımıza tak etsin asi olalim". Diyenleri tanidim.
Bende diyorum ki" bu kadar is yeri kapali insanlar issiz, devletin nasıl bir kÂrı olsun ki ?? Her seferinde mola vermeden birileriyle goruşup hastalığı yayip, sayilarin artmasina vesile olup, sonra devlet baş edemeyeceğini duşunduğu icin kisitlama getirince neden kendi sorumlulugunu yerine getirmek yerine devleti kotuluyorsun diyorum. Başıma agrilar giriyor anormal olan benmiyim, ya gercekten araliktan beri bir kere arkadasimin evine daha yeni gittim o izole yaşadığı icin, o bana bir kere geldi. Bundan oncede yine ayni baya baya isole yasiyordum ama daral geldi.
Neymiş, canları sıkılıyormus gezginci tayfanin. Ya benimki can degilmi, toplumda sorumluluk alan bir benmiyim yani benim cevremde riskli insan olmasa bir baskasinin anne babasi risklidir, bu dongu ne zamana kadar devam edecek? Salı gunu devlet buyukleri tekrar bir araya gelecekmis, total lockdown konusmak icin. Yani en ciddi kisitlama ne ise o gelecekmis.
Artik o kadar bunaldim ki, benim bakis acimda mi anormallik var ben nerdeyse suclaniyorum ya. Buraya yazıp dertleşmek istedim cevremde kimsenin beni artik anlamadığını duşunuyorum. Siz boyle insanlarla nasıl basa cıkıyorsunuz, kimselerle goruşmuyormusunuz? Daraldim bunaldim artik