Merhaba hanımlar. Konu kuzenim ve teyzemle ilgili. Kuzenimle hem lisede hem universitede aynı okullarda aynı bolumde okuduk. Yani calışacağımız alanlar aynı. Kpss ye girdik falan şu an ilan bekliyoruz başvuru yapmak icin. Ama kuzenim bir huyu var bana mı oyle geliyor yoksa gercekten boyle mi kestiremiyorum. Ben genelde bu ilanla alakalı işle alakalı mulakatla alakalı bilgiler oğrendiğimde kuzenime de soyluyorum. Surekli onunla paylaşıyorum yani ama bu son zamanlarda fark ettim ki o benden gizliyor sanki. Mesela gecen haftalarda arkadaşıyla kamu kurumuna gidip bu ilanla ilgili bir cok şey sormuş ama bana asla soylemedi. Annemle teyzem konuşurken, annem kızın nerde diye sorunca teyzem şuraya gitti dedi. Sonrasında ben kuzenime yazdım gitmişsin şuraya diye o da evet aynen bunu bunu sormak icin gittim diye. Ayrıca sorduğu şeyler de kesin olarak bilinen şeyler ama ben sorunca kıvırdi. Oncesinde de bu mulakat icin klavye bakmaya gitmiş arkadaşıyla (ki bende arıyordum klavyeyi biliyordu yani alacağımı) hatta bu klavyeyi ben ona soylemiştim bu klavye kullanılıyor diye. Ama sonradan klavye modelini daha bilmeden arayıp taradigi icin bulamamis. Klavye konusu acınca kendisi uc dort gun sonrasında dedi bulamadı diye. Bence bulamadığı icin soyledi. Bu arada biz her gun az da olsa konuşuruz. Daha sonra ben babamla bakmaya gittim bulduk da ve kıyamadıgim icin ona da yerini soyledim. Aslında soylememek istemiştim. Yani kuzenim surekli boyle biseyleri hep saklama derdinde sanki benim atanmamı istemiyor gibime geliyor. Teyzem de dun annemle konuşunca askeriyede memur alımı varmış ama gerci bugun son gunmus dedi ustelik dun akşam saat on bucukta !. Biz ne zaman carşıya gidecek olsak bunlar bir heyecanlaniyor korkuyor. Kıyafet alacağız diye. Gercekten abartısız herr zaman bu oluyor. Surekli aramalar vs. Oysa ki biz aldığımız hicbir şeyi saklamayız hatta kendimiz soyleriz. Ama bunlar hep kendileri biseylerden yararlansın istiyorlar gibi. Hayır yani ben mi yanlış anlıyorum yoksa bunlar mı kotu niyetli bir turlu karar veremedim. Sizce ben yanlış mı duşunuyorum ?