selam kizlar cok doldum karantinada bunaldım iyicem.
Aslında konuya şoyle baslayim 3 yıldır evliyiz 7yildir birlikteyiz değer verir surprizlerle dolu tatlı dilli kendinden cok beni onemseyen bi eşe sahibim cok şukur fakat son zamanlarda boyle değil acaba benmi abartiyorum?
1 yaşında kızım var 9 ayda zor bı gebelik gecirdim eşimden başka kimsem yok gibi bişey hep destek oldu hala oyle ama kızım doğduktan sonra korona cıktı zor gebelikte zaten hic gezmedik hep hastane yatışı derken 1 yildirda korkudan evden dışarı cıkmıyoruz herşey online vs derken bunaldım iyice eşim 21 marttan beri izinli hala izni devam ediyor hastalıktan dolayı şukur ucret alıyor ama biraz kendi maaşından duşuk bide kızım mamali buyuyor kimsemiz destek olmadı maddi manevi ve destekle istemedik beklemedikte fakat son zamanlarda elde avucta ne varsa bitti bide surekli dip dibe olmaktan "ote git beri gelden" bile tartışma cıkar oldu bazen sebebide kızımız hiperaktif ben cok yoruluyorum eşimde yardımcı oluyor fakat biraz keyfine duşkun dunya yıkılsın uykusu yemeği herşeyi daha onemli oldu boyle değildi aslında maddi kaygıdan mi bunaldı bilmiyorum anlamaya calıştıkca ben cıkmaza giriyorum şuan calışıyor gozukuyor ve başka yerde ek iş yapması yasak zaten eve kontrole geliyorlar zamansız anında dışarda yakanda tazminatsız cıkış buda bizi korkutuyor ihtiyac varken calışamıyor suanki yeri devlet yeri maasida yuksek muhendis kendisi oyuzden fabrika gibi bı yer icin rahat işinden maaşından olmak istemiyor "aza kanaat etmeyen coğu bulamaz "diyor sanırım doğru fakat bazen mama bile alacak durumumuz olmuyor kendimizden kesip evladimiza almaya calışıyoruz durum boyleyken gorumcem yani ablası iş acmaya karar vermiş aslında kendisi calışıyor fakat kar ortağı olarak eski kocası ve gorumcesiyle ortak ise girdi bu sure zarfında iş acılacak olan dukkan tutulup temizlik talidat vs yapılacak eşime "evdesin yardıma gelirmisin" demiş bende "git tabi ablan dedim yarın obur gun bize hic bişey de destek olmadılar ama seni işten cikarirlarsa bı ekmek kapın olur" dedim fakat 2 bucuk aydır gidiyor 900 liralık sadece gidip gelmesi ve onların dukkana malzeme alması getir goturu gaz yakmış şuana kadar ablası 600lira para vermiş yani cebimizden cıkması cabası ustune bide calıştığı icin para veren yok sabah 8den akşam 8e kadar calışıyor getir gotur temizlik vs dukkan faliyette değil şuan ama herşeye eşim koşturuyor cunku benim gorumcem yıl sonuna kadar calıştığı yeri birakamicakmis eski kocası zaten sadece kağıt ustunde ortak parasını koyup kendi işine devam edecekmiş gorumcemin adı sena gorumcesinin yani adi elif
Elif ablayla eşim dukkanı acti sonunda sena abla calışıyorum diye gitmiyor eski kocası da oyle bugunde eşimin telefonunda mesajını okudum eşime " kardeşim biz ise basliyacaklarla konuştuk bizi 3 hafta yıl başına kadar maaş vermicez ise gidene kadar sende gel ama maaş yok ben sana elim yettiği kadar destek olurum " yazmış arkadaşları calışacak zaten ama herkes evine ekmek parası goturuyor 1 2 kişi degilki 10 kişi yani kim yapar bu devirde dedim inanmadım aslın pek ben bu duruma esimede gondermek istemiyorum zaten anlamış değilim eski eş eski gorunceyle neden ortak olurki bı insan nekadar dostca da ayrılsa bana ters yani cokmu geri kafalı duşunuyorum bide eşim 3 aydır eve gelir sena ablam arar gergin 1 saat" naptınız kim geldi ne oldu " diye ağzını arar yarın obur gun arada kalacak diye kızıyorum madem şuphelerin var soramiyorsun vs neden ortak oldun anlamadığin bı ise esimi gondermek istemedikce de tartışıyoruz nasıl cozum yolu bulabilirim fikir verin bide Elif abla esimjn hic birşeyi değil ve surekli dip dibe 3 aydır calıştılar kotu insan diyemem zaten eşimden buyuk ama ben rahatsızım sena ablamın kendi dukkaniyken temizliğe vs gitmeyip eşimi gonderip para vermemesi durumu bilmesine rağmen enayi yerine koymak gibi geliyor bana eski eside oyle onlar calışıyoruz diye gitmicek kendi işlerine benim eşim kosturacak herşeye ama harcadığı gaz parasını bile karsilamicak ustune calıştığında onlara kar 1_2 gun degilki idare edeyim 3 aydır boyle ustune 1 ayda dukkan acilinca maas yok ama bensana destek olurum demiş sena ablam