Arkadaşlar merhaba,artık aşırı bunaldığım icin yazmak istiyorum.Eşimin kızkardeşleri geldi 5 gun bizde kaldılar onlar geldiginde annesine de gel kal dedik gelmedi onlar gittikten 1 gun sonra eşim darılıyor diye geldi 2 gun kaldı.Eltim eşiyle kavga edip hamileyken kendi annesine gitti doğurmaya yakın geri geldi sozde barıştılar diye herkes ona ilgi gosterdi (herkesin (ben de dahil) arkasından konuşmasına rağmen torun var deyip birşey demiyor kimse.Ben ceyizlerimin kalanını getirdim annemlerin evinden onun geldiği sıralar gormeniz lazımdı arkadaşlar 3 gun cebelleştim evin icinde kimse de arayıp yardım lazım mı diye sormadı bilmelerine rağmen.Bebeğin kıyafetlerini eltimin eşyalarını yerleştirmişler onun yerine ben gittiğimde gordum.Şimdi de dedesiyle babaannesi geldi şehirdışından 1 ay onlarda kaldılar bebek var yardımcı olalım diye bu sure zarfında bana da oturmaya geldi herkes birkac defa.Şuan bize kalmaya geldiler ve umarım cok kalmazlar diye dua ediyorum.İnanın eltim haric herkesi ne yaparlarsa seviyorum sineye cekiyorum.Ama onlar yuzunden ben de hizmetciye dondum sonucta kimse bana sormadı doğururken.Eltimle eşi de ilk zamanlar aman dedem aman babaannem diye geziyorlardı ortalıkta burdan ev tutsunlar yok bilmem me diyorlardı ama kac defa şahit oldum eltimin onların arkasından konuştuğuna.Tabii ki yalnız kalmak isteyebilir eşiyle ama arkasından konuşması yanlış.Ben ne olursa olsun sineye cektim dediğim gibi kimseye dedikodusunu da yapmadım.Annem bana uzuluyor daha yeni evlisiniz tabi ki kalsınlar ama bu kadarı da abartı diyor ben de aynı şekilde duşunmeye başladım şahsen.Evde biri varken eşimle yakınlaşmak istemiyorum rahat banyo edemiyorum giyinemiyorum sonucta erkek olmasa da evdeki kişi.Annem kocana soyle biraz da onun duşunmesi lazım boyle şeyleri diyor ama ona ne zaman gidecekler desem yanlış anlayacak biliyorum ve ailesine de laf soyletmez tabii ki kim olsa boyle yapar,ama birazcık beni de anlamasını istiyorum o işe cıkıp gidiyor ben akşama kadar erken kalk kahvaltı yap topla yemek pişir supur sil.İnanın her gun tuvalet banyo yıkıyorum geleli daha 2 gun oldu ama ev cok cabuk pisleniyor.Sizce nasıl konuşabilirim eşimle ya da o ne soyleyebilir ailesine onu da duşunuyorum bir yandan.Direkt dedesiyle babaannesi yerine abisiyle falan konuşmalı bence madem o kadar seviyordu ozluyordu geldiklerinden beri aramadı bile ne yaptınız diye bu da ayıp.Eltim de aynı şekilde.Başlarından atmaya calışıyorlar artık orasını anladık zaten eşim kendi soyledi bunu ama sadece bana konuşuyor annesine abisine kardeşlerine hicbirşey soylemiyor.Benim ailem de daha hic gelmedi evime ama gelseler de cok kalmazlar boyle zaten bizden once onlar rahatsız oluyor kac defa cağırdım annemi babamı biraz vakit gecsin oyle geliriz dediler.Cok konuştum ama inanın yoruldum da artık eltimin evine giden kendi işini kendi yapıyor zaten hayatta kalkmaz doğurmadan once de oyleydi şimdi de bebeğe bakma bahanesiyle boyle.Ben de yapamıyorum oyle huyum kurusun ev pis duramıyorum e misafir sonucta yemek tatlı pişiyor.Ne yapabilirim artık lutfen yardım edin..