Arkadaşlar herkese merhaba. Kimseden akil alamadığım birde tanımadığım insanlara denizayımda objektif yorum alayım dediğim bir konu var.
Evimizde 6 aydır calışan bir yardımcı var ben gunduz cok yoğun calıştığımdan eve geldiğimde resmen bitmiş oluyorum. Birde kucuk bebeğim var onu her gun anneme birikiyorum ona yardımcımız bakmiyor.oglen 11_12 gibi gelip aksam 18_19 gibi gitmesi yonunde anlastik.malum andemi olduğundan is cıkışı cok kalabalığa kalmasın diye bu ara 5 de cık dedim.
Ama her gun gelmesine rağmen hic bir şey duzene girmedi. Yemek yapılacak mesela yalandan en kolay neyse o yapiliyor.bi gun temizlik yapacaksa ertesi gun utu yapıyor supurge bile .pazara gidersin diye konuşmuştum ya msj atiyor şu eksik sipariş verirmişsiniz diye yada en yakın marketten aliyor ki porsumuş oluyor her şey.
Esimde haliyle kızıyor para veriyorsak istediklerini soyle senin yuzun yumuşak diyor.
Kurutma makinesinin icindeki tuyleri 2 kurutmada bir temizlememiz gerekiyor diye belirtmeme rağmen haftalarca kaldığı oluyor.En son ben temizliyorum makina bozulmasın diye.
Utunun kirec haznesi deseniz yine oyle. Cocuğun camaşırında yemek lekesi cıkmamışsa oylece utuleyip dolabına kaldırıyor.
Sabah 5 de kalkıp 6 da yola cıkıyorum aksamda 7 yi buluyor eve gelmem.O saatten sonrada eşim soylenmesin diye resmen kadının arkasını topluyorum kalbini kırmak istemiyorum ama ben tukeniyorum.Bi akıl verin ben ne yapayım.