Dert değil ama birsey danışmak istiyorum.
Abla dediğim insan var yıllardan beri tanırım yazlıktan komşumuz yazın sahilde beraber oturur yer icer sohbet ederiz. Yakınızdr baya kışında her Allah ’ın gunu goruşuruz. Benden buyuk olduğu icin saygıdan dolayı abla diyorum.
Neyse gecen gun aradı beni laf lafı acarken evlenmek istediğimi yuvamı kurmak istediğimi soyledim. O pek oralı olmadı başka şeylerden konu acıldı falan.
Daha sonra annem yanıma geldi. Ver bi telefonu merhaba diyim dedi telefonu anneme verdim. (Annemle benim sayemde tanışıklar samimi değiller) daha telefonu alır almaz Abla dediğim insan anneme “senin bu kızın evlenmek istiyor dikkat et bu kıza” dedi annemin suratı duştu bozuldu.
Annem “ne demek istiyorsun acık konuş” dedi
Ablamda acık acık konuşamam dikkat et diyorum işte” dedi.
Ben dahil oldum direk “abla kendimden şuphe ettim niye bu gece bavulumu alıp kocaya kacacakmışım gibi konuşuyorsun beni zan altında bırakıyorsun” dedim.
Annenle konuşuyoruz falan dedi sonra babam geldi kapattık ama annem bozuldu ve ben daha goruşmeyi duşunmuyorum kendisiyle. Sizce bu durumu kendisiyle konuşayım mı yoksa pat diye ilişkiyi keseyim mi pat diye kesmekte istemiyorum o kadar gecirdiğimiz zamanın hatrı var ama ağrıma gitti annemin bozulması hele beni cok uzdu