Evden ayrılalı 6 ay olmuş. Birgun bile pişmanlık duymamışım, kendi duzenimi oturtmuşum, ailemi karşıma almışım, onbinlerce tl parayı bu uğurda harcamışım. Ve tanımadığım birileri arayıp benimle bu konuda konuşmak istediğini soyluyor. Sanki ben bunca şeyden sonra eski eşin arkadaşının hanımının lafıyla geri doneceğim. Bunu duşunmeleri, beni zırp pırt rahatsız etmeleri, aramaları, sanki yaramazlık yapan 3 yaşında bir cocukmuşum gibi azarlamaları acayip zoruma gidiyor. 2 tanesini def ettim şimdi 3.su cıktı. Evime gelip benimle bir cay icmek istiyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek istiyorum ama aynı zamanda ozelimi kimseye anlatmak zorunda kalmak da istemiyorum.

Yahu ben ailemi uzmeyi goze almışım sen hangi mantıkla hangi akılla tanımadığın bir kadının evliliği uzerine ona baskı yapmaya cesaret edebiliyorsun? Acayip gıcık kaptım. İcimde kalmasın diye yazıyorum. Yoksa onlara ne denmesi gerektiğini gayet iyi biliyorum da yine kotu kadın ilan edilmemek icin kendimi dizginliyorum. Sabır ya Rab!