S.a arkadaşlar konuyu şoyle anlatım benim kanalım partnerdeydı partnerde oldugum sıra para kazanamam " Bu hesapta para kazanma ozelliği, gecersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. " diye hata aldım lakin partnerde oldugum icin para kazanıyordum neyse daha sonra 1-2 hafta once para kazanmam aktif oldu duzeldi onceden kırmızıydı sonra yeşil oldu bu oluncada ben bugun partnerden ayrıldım lakin partnerden cıkar cıkmaz para kazananmam devre dışı kaldı yine aynı " Bu hesapta para kazanma ozelliği, gecersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. " hatayı verdi para kazanmamamı aktif etmek icin ne yapabılırım acaba kanalı adsenseye bagladıgımı hatırlamıyorum tekrar aktif etme şansım varmı nereye ileti atmam gerekir acaba bilen birisi yardımcı olabilirmi lutfen .
Arkadaşlar gecersiz etkinlik icin itiraz ettim cevab şoyle ;
Gecersiz etkinlik gerekcesiyle hesapları devre dışı bırakılmış AdSense veya AdMob yayıncılarının kullanımına sunulan
Gecersiz etkinlik itiraz formunu kullanarak bizimle bağlantı kurdunuz. Ancak, hesabınızın
gecersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmadığını tespit ettik. Bu nedenle, isteğinize istinaden başka bir işlem yapmamız mumkun değildir.