Merhaba herkese

Hatırlayan varsa 1 ay once nişandan donmuştum buyuk bir hayalkırıklığı ve değersizlik hissi yaşamıştım. Hatta eski erkek arkadaşım 3 gun sonra başka bir kadına mesaj atmıştı..
Şu an toparlandım sayılır yani tabi aklıma gelmiyor değil ama sadece ‘neden kendime bunu yaşattım ’ diye duşunuyorum, o kadar. Sonucta boyle bir insan icin daha fazla aşk acısı cekecek değilim. Cunku son yaptıklarıyla ortada aşk bırakmadı.
Diğer yandan; beni uzun suredir takip edip beğenen biri varmış. Aslında tanıyoruz aileyi.. tabi ben yuzyuze gormeyeli 10 seneyi gecmiştir cocukluğumdan tanıyorum. Ailem de aynı şekilde ama annem annesiyle goruşuyor, arkadaşlar. Gecen gun bu kişinin annesi annemi aramış. Sanırım benim nişanın bozulduğunu duymuşlar. Anneme direk ‘ne duşunursunuz bilmiyorum, bunu baya bir suredir istiyorduk zaten ama yinesinirliyim ’in ilişkisi olduğunu ve nişanlanacağını duyduğumuz icin adım atmadık. Oğlum kızınızla tanışmak istiyor izniniz olursa, onun vesilesiyle aramızda bir tanışıklık olduğu icin once ben aramak istedim, direk onun kızınızı araması saygısızlık olabilirdi size karşı. Kızınızla konuşsanız eğer o da olumlu bakarsa bir araya gelsinler, tanışsınlar ’ demiş.
Ben tabi cok şaşırdım yani hic o gozle baktığım biri değildi boyle ciddi bir adım atacağını duşunmemiştim birden. Cunku kendisi baya entel, modern bir tip. Direk ailesiyle ailemi arayacakları aklıma gelmedi. Bir yandan garipsedim, bir yandan saygı da duydum. Başta annesi kendi kendine mi gelin guvey oluyor acaba diye duşundum ama bugun bana kendisi mesaj atmış ‘sen de istersen bir kahve icebilir miyiz? Ben cok isterim seni yakından tanımayı ’ tarzında.
Siz ne duşunuyorsunuz? Gorucu usulu gibi mi

Daha ayrılığım cok yeni olduğu icin tereddut ettim ama hayatımı da zindan etmek istemiyorum cunku eksi nişanlı olacak kişi bana cok buyuk yanlış yaptı. İki haftada 5 kilo verdim onun yuzunden.