Gunaydın hayırlı sabahlar bizim eşim ile ozel bir sorunumuz var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum duşunuyorum hata bende mi bunuda bilmiyorum
7 yıllık evliyiz eşim cinselliğe duşkun bir insandır ben ise oyle değilim ama ona ayak uydurmaya calıştm hrp zaten insanın eşini arzulaması istemesi tabiki normal ama bu durum beni artık cok sıkmaya başladı zaten iş cocuk yeterince yoruyor insan her zaman kafası rahat olamıyor ki.
Her duştan sonra onun la birlikte olmamı istiyor bekliyor daha doğrusu
Yazın her gun kışın 2 gunde bir hepimiz sık sık illaki duş alıyoruz bu bana artık yuk oluyor inanın duş almak bile istemiyorum sırf bu neden yuzunden erteliyorum bazen yağlı saclarla durmak zorunda kalıyorum evimde rahat rahat banyo yapamaz oldum
Dun yine aynı durum yaşandı akşam duş aldım ve saat epey bi gecti cok yorgundum sabah işe geleceğim icin evi toparladım ve uyudum
Bu yuzden kavga cıktı yine neymiş duş almışım da gecmiş uyumuşum onun yanına gelmemişim
Boyle bir şey olabilir mi yani ben her duş aldığım zaman bu stresi yaşıyorum ve canımı sıkıyor artık bu durum
Dun gecenin bir yarısı tartıştık cok ağır konuştu bana ve şimdi konuşmuyoruz sabaha kadar uyuyamadım sinirimden
Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum o oyle yaptıkca bende iyice itici geri tepmeye başladı bu durum
her banyodan sonra bu beklentisi normal mi _?