Her şey yılbaşı gecesi başladı.babada kalıcam dedi..gitti..babasını arattırdım ona gitmemiş.babası oğlumu aradı arkadaşımda klyrm baba demiş.peki bna niye yalan soyluyor ve telefonunu acmıyor...eve geldi tartıştık.bir akşam babaannemde kalcaz babamla dedi.babasınada annemde doğmgunu kutlycz dedi bunu da cıkardım meydana geldi eve.bna agrasif saldırgan.oğlm ol desen olck bir anneyim niye boylesin d3dim.bu arada gitiği yerde sinyal cekmyr.oyle bir yerde.evvelsi gun aradı şarj altimi ver ben arkdşa gidyrm dedi.bna sormadanmı dedim.sen kimsin lan dedi..bnm oğlm bna bunları soyledi.cok acı.kavga ettik.babanı arıycm dedim.ara gelmycm dedi gitti.babasına hbr vrdm o da arkdşnda kalmasına izn vermş.sabahda arkdşyla glip parkda bir cıcukla kavga edyr.karakolluk..ve akşm babasıyla tartışıyorlar.biraz hava alıp gelicem demiş.yine o sinyal almdğmz yere gitti...kaldı...bu gun akşm babasını arıyor.ben artk gelmycm kndime hayat kurcm demiş.bn cıktım aradım.her kapıya gittim.oyle evlere girdimki pislk icinde.inanjn kotu hayat yaşıyan insanların ortamı.her şey boşverilmş...buralara duşck birimydi bnm oğlm.yıkıldım.misler icinde baktigim yavrumun tercih ettiği yerlre baktımmm.bulamadım..son birini aradım.sordm;bir yer var telefon cekmyen ve bir kopek olmalı orda dedim..cunku gecen orda bu anlar yaşanmıştı telefon konşmasında...arkdşı bir oto yıkama yeri var anltğınız gibi dedi..ve arkdşmla gittik.icerde bir kac kişi vardı.camı hızlıca vurdum.kactılar saklandılar...keşke polis cağrsaydım.ama bilemedim neyle karşlaşacağımı.oğlumun adını soyleyince geldi
Ve bn yıkıldım.gozleri kıpkırmızıydı.yan yan knşuyordu.gulmseyerek .ne oldu sana dedim.icki ictm dedi.senmi dedim...gşrdim iceri bir şişe gosterdi.cık glysun bnle dedim gelmyrm dedi.kapıyı tam kapatıyodu polisi aryrm dedim.tm ararken kopek pitbul fırladı...yola... bn cığlık cığlığa.her kez balkona cama dokuldu.oğlmda insnlar polisi arıyor ztn yuru gidelim d3di.yolda yarın ev tutuyorum yanlz yaşıycm dedi.bu arada yanlışlıkla teyzesine msj atmş...arkadaşına atacakken...kac liran var? Diye.teyzeside sordu bu ne arkdşm gunluk ev soruyordu tutcaktı gibi gibi.oğlm 18 e ocağın 3 de girdi.burdaki arkdşları şurda 10 gundur o değişti bizlede goruşmyor ve burda takılmıyo artık dediler.yıkıldım.ağlmktan oldum.ne yapıcam.konularımı bilyrsnz.aldatılıp ayrılmış ayakları ustunde durup mucadele veren bir kadınım